Podijeli sa Vukajlijašima

1. Fak, što ja nisam namestila svoje rezultate da isto budu kul. Jebeš mi mater, ne kontam kako neko uoči reč tek u sedmom redu.

edit:u stvari, mogu, pretpostavljam da oni koji natucaju tek koju reč engleskog, dobiju takve rezultate.

Glupo.

2. passion/flashman/naked

3. enigma/read/kick Read ima li imenica ta?

4. Samo da prekinem ovaj zabluđeli niz.

5. LEAve/maniac/murder

Повинуј се МЕ$а и тражи своје ријечи!

6. A ja bi davnija minuta no ne znam kako se traži, ajde slova, to razumije, al kako se traže riječi to ne kapiram. Ili sam jedino ja glup ili svi vi nemate pojma. :)

7. kiss/enigma/passion

Мe$а, ti si svestran, ne opisuju te samo tri reči :))

8. Nisam svestran daleko bilo, nisam ja te sreće da me bomba raznese. :)

9. Ahahaha, pa da imaš pogled na stvari iz svih uglova.

10. ИСПИТ САМ ПОЛОЖИЈО, УБИЈО ГА БОГ!!111111

11. dick/cock/wiener

Jebite se, neću više da se igram.

12. www.maninthedark.com

mrzim inače ove usrane animacije, ali ova je nekako uvrnuta, na dobar način. izvitoperena.

13. ovo ne treba gledati bez esida...

14. http://www.youtube.com/watch?v=mH5sacgeY5Q ovaj crtani ako gledas na esidu,mozes da umres realno

15. ovo ne treba gledati bez esida...

Ja osetim neku jezu, kao da pomeram pravoga čoveka:)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.