Podijeli sa Vukajlijašima

1. koliko sam upucen u priču, određeni gradovi i škole traže samo predavače kojima je engleski maternji, a dok ostatak gradova prima sve prijavljene.

2. sunce tuđeg neba...

3. eh najlakše je otić, svi misle tamo teče med i mlijeko, a u majčici Srbiji tolika zemlja stoji neobradjena...

4. to je patka za ljude iz eng govornog podrucja....ne treba ti nikakav tesol ni bilo sta, ako rasturas engleski i belac si mocices sam da im postavljas uslove o plati i smestaju. tesol ti moze biti plus u pocetku za neku startnu platu, mada ako bas razbijas engleski ne treba ti tamo nista drugo osim bele koze

5. bogami ovo domace mi vec kaparisalo rak kože od kopanja, ja bih malo hladovine ako može :)

6. tamo samo rade i rade nema to druženja ko ovde kafenisanja i pijančenja ni komšija se komšiji ne javlja samo arbajt arbajt šnela šnela du zerbiše švajne

7. tamo bre u bolnicu kad uđeš prvo gledaju imaš li osiguranje al nemaš pustiće te da iskrvariš u hodniku samo im pare bitne

8. tamo ako padnes na ulici samo prodju pored tebe nece da pomognu

9. umesto ovde ko gospodin čovek da umreš na listi čekanja il ako ti se posreći u redu nekom

10. hahah sad kad ste pomenuli bolnicu ajd da podelim jednu priču. baba pre par godina pala u dvorištu i kuk slomila. odležala ona sve ful, i sad ide na snimanje sa onom šetalicom s četri noge. ja ušao autom gore u zr bolnicu do mesta gde sanitet se penje i ostavio kevu i babu, vratio se dole da parkiram, i sad kako je baba sporo hodala, otvore im se pokretna vrata, i korak po korak, dođoše ispod onog senzora jebenog, i tačno na pragu kad su bile, zatvoriše se vrata i oboriše babu, keva nije znala dal da se smeje ili plače. okolo doktori svako svojim poslom, dva lik iz obezbeđenja lagano blejica, bilo posle babi smešno, mogla žena još gore dizgine

11. Aahahah trebala joj je posle šetalica sa 8 nogu, baba tarantula... BARANTULA

12. Ekonomisti su otkrili da su ljudi koji nisu vraćali novac najčešće koristili sledećih pet reči:

– Bog
    – obećavam
    – vratiću
    – hvala
    – bolnica

To znači da su najčešće koristili frazu: "Obećavam da ću vratiti novac, tako mi boga".

13. de je bolnica u toj priči?!

14. Pa tu završe kad ne vrate novac

lololo

15. Tamo u osam sati gledaš kako gađaju govnima sersai dok šeta gola a ovde slušaš topolsku 18 ko gospodin čovek

16. kako se zove pauk sa Tare?

Pogađate tarantula

Deretić apruvz

17. kako se zove pauk koji je izmislio paučiju ćirilicu?

taranštula

18. kako se zove potomak pauka i magarca?

taranmula

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.