Podijeli sa Vukajlijašima

1. Hahahaha. Jebem ti krv.
    Radjard = Allah interneta

2. Ахахахаха! Одакле ли Рађ само копа овакве ствари?

3. taj brka je legenda.idol mu rados bajic.to je samo po sebi zrelo za posmatranje.ali kada jos i licis na svog idola, pa makar to bio i rados bajic,onda je to legendarno.
    bas se pitam ti je brka legenda.i onaj vic sto je ispricao.jedno vreme internet heroj.nadam se da je ok i da mu je u zivotu sve potaman.

4. Pre 18 sati, nisam gledao tv jel gori danilovgrad?

5. lako je tako...zakunes se u drugog ckodea.i to brata.

6. Zabrinjava me koliko puta sam pustio ovo ponovo

7. Danasnji jutarnji program kod marica jedan od najboljih programa ove godine. Ostao miroljub sa irinom da odjavi emisiju. Bilo je ocigledno da se zajebava kada ga maric cesto zove u emisiju, videlo se da su prijatelji, ali nisam bio siguran. Pesimistican momenat je kada shvatis da ironijom dovodis do necega jako loseg. Deca za ozbiljno slusaju sta miroljub ima da im kaze, a i vecina ljudi ne razume da li je on ozbiljan ili ne. Srecom prgavi maric i on ce na kraju ipak izgladiti siuaciju ali ne tako sto ce uputiti svima izvinjenje i objasniti da je rec o sali vec tako sto ce se potruditi na sve nacine da to postane ocigledno. Mislim da je jedino vesni dedic morao direktno da kaze o cemu se radi, verovatno su se zadrzali jer joj je bilo teze da poveruje pa je morao i drugi maric da intervenise pa je ostala irina sa miroljubom da odjave emisijiu gde je ona ocigledno raspolozena i u prijateljskim odnosima sa njim. Vesna je pretila prijavama za sovinizam, pogotovo zbog toga sto se izjavljuje na popularnoj frekvenciji sad sam se setio tako da je mozda i zbog toga maric morao da gladi situaciju, cini mi se cak da ga je ova mozda zajebala na kraju xd.

8. Hahha al kad u sred tuce zumira picku onoj crnoj xd

9. Tako da moje misljenje o miroljubu petrovici je: covek koji je sasvim sigurno vezan za tradicionalno, covek koji se 90% zajebava. Jedino me buni radikalan potez izbacivanja deteta iz skole, ali verovatno ona ide u neku privatnu ili nesto slicno. Nije iskljuceno da je u stanju da uradi sve kako bi izgradio sto uverljiviju pricu, ali po cenu deteta? Pretpostavljam da je i maric dobar za sve osim svoje porodice, tako da ne bi bilo nista cudno da je slican i miroljub. Inteligentan covek koji je nevidjena govnarcina. Zasto to mora tako biti o jebem ti ovaj zivot apsurdni kako sad da zivim kad je zivot ovakav :D

10. opusti se brt miroljuba su vec i rođena deca zaboravila, bio moderan dva dana kad je izašo na balkan infou, sad je izvikan uveliko.

11. Sta hoces da kazes?
    Kada kazes izvikan uveliko, moram da pomislim da podrazumevas i to da je od starta poznato da je zabava, sto mislim da nije tacno. A sto se tice toga da je zaboravljen kazem ti da deca vide idola u njemu i pitaju za savete kako da i njih zene slusaju. To je losa strana price.

12. A, kao miroljub je postao tema proslosti pa da se opustim, sad razumem. Ako na to mislis pa ja nikada nisam progovorio ili napisao jednu rec vezanu za njega kao sto nisam ni sada, samo sam podelio da je jutarnji program bio zanimljiv i spomenuo(xd) miroljuba u cilju utvrdjivanja istinitosti njegove price i pojave. On je bio predmet zajebancije, delio se po mrezama i pricalo se o njemu, ali da je ozbiljan ili se sali mislim da jos u potpunosti nije usaglaseno.

13. Ma ne šali se, dobio je pare i medijski prostor od vlasti kad su videli da mogu da ga iskoriste da protura priču kako je vlast dobra i da ljudi treba da gledaju svoja posla, da se ne bune i da robuju za minimalac, da ćute dok ih hladnjačari kradu i zajebavaju itd. Pa ne dobija svako svoju video kolumnu u informeru. Inače je prošla ta miroljub manija, lik se žestoko ponavlja i smorio je baš, sad služi samo mariću da ga dovodi u emisije i podjebava.
    A marić će inače moći da se ponaša ovako sve dok ima podršku njegovih brojnih prijatelja iz prošlosti, kada je bio iole ozbiljan novinar i kada je stekao mnogo poznanstava u svim sferama, a oni kao da su ostali slepi za njegova skorija delovanja na hepiju, i dalje smatraju da je on neki intelektualac kao, ma jebem ih sve baš, umesto da ga svi komplet bojkotuju jer je debil prodani

14. E pa ne znam za to da protura pricu da je vlast dobra, verujte da ni jedan klip nisam pogledao o njemu niti znam ista o njemu van gostovanja na hepiju. Marica treba jebati, tu se slazemo.

15. одличан клип, сниматељ господар космоса

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.