Podijeli sa Vukajlijašima

1. Papetmaster javite se kada vidite ovo, da l mozemo da uvezemo japanske pcele da nam rade, a uvezemo i strsljene ove pa pustamo po srbiji da jebu ostale prozvodjace

2. Ako Eterijum dogura do 450$ kako prognoziraju strucnjaci, bice i za pcele i za placanje premiuma na nekom od sajtova za klitanje, a bogami i za izgradju fabrike obuce od plute u Nadalju.

3. Izbiće eth i na hiljadu u narednih godinu dana, samo strpljenja druže ;))

4. Ja sam cuo da ide na 1000 do kraja godine

5. Pa tako prognoziraju, zato i kažem u narednih godinu dana, možda za tri meseca, možda za deset, ali verovatno da hoće. Kopaj ti to i ostavljaj sa strane sad kad si otplatio ulog

6. Imam 3,5 sada brt

7. Imamo, kako god

8. Fakultet: za sve što napišete morate imati referencu, izvor napisan u fusnosti, ko je autor, koja je knjiga, na kojoj strani

Takodje fakultet:

Ја, доле потписани, изјављујем да сам пријаву теме завршног (Мастер) рада самостално саставио и свестан сам свих кривичних и дисциплинских последица коришћења недозвољених средстава (недозвољено копирање, делова или текста у целини) и да за потребе Службе за мастер и специјалистичке студије, у циљу разматрања моје пријаве, предајем штампану пријаву теме која је истоветна електронској верзији пријаве која је послата / ће бити послата на e-mail службе

Zaglavim robiju jer sam nesto lose povezao

9. (недозвољено копирање, делова или текста у целини)

maestro, ovo se valjda odnosi na kopiranje teksta bez referenciranja, kao što je jorgovanka plagirala svoj doktorat - uzme pasus koji nabraja sa zarezima i prepiše ga kao nabrajanje pod crticama, ili u defki rokne sinonime za neke reči i gg.

10. Haha prelepo, jos je ovaj kkk lik stvarno neko mudo u klanu

https://youtu.be/fboXaOSY9LY

11. e ovo je kvalitetni televiziski program a ne ova sranja danas!

12. kako se upičkastila američka televizija u zadnjih dvajes godina, pretužno, pretužno, danas bi hauard stern bio razapet od strane nekih debelih ženetina

https://www.youtube.com/watch?v=ZIoSBwEN-V0

13. kolko objašnjava ovaj kkk baja, ne verujem, gledao sam ga u još klipova

baja je genije

14. https://youtu.be/VrEQS0fpBhs

Prvi deo klipa je ovo gore ali zatim sledi neka druga emisija sta je ovo sve ti jebem hahahah davim se, prekinuo sam kad je retard uleteo da i on mrzi crnje da dodjem do vazduha hahahshh
    A danas kad pogledas tuga jebena sta se napravi od medija u sad

15. kolko jebeno popišava ove čamuge koje dovedu u studio s njim, čamuge upiru, glume opasne likove i ribe, plasiraju uvrede, otvoreno prete, forsiraju primitivan humor, a on izbacuje replike kao da u glavi ima pedeset vrhunskih scenarista, kakav prelep čovek, tačno mi dođe da se učlanim u kkk

16. Sabija ovaj lik, istina, pisao sam od smeha

17. U KKK su svi ljudi na bitnijoj poziciji ovako i ovoliko inteligentni. Ono, niže si biće, neaš argumenata, decxko, neš nada me.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.