Podijeli sa Vukajlijašima

1. Dakle, ustanovili smo da je Šaban realno car ali je debil.

Postavlja se pitanje - da li bi vi jebali Cucu jako kao Šaban?

http://cdn.tf.rs/2014/09/10/1504274_1381250205471452_1206550785_o.jpg

2. Cuca je loša pička brate i luda ko metak.
    Ozb luda

3. potpisujem ovo što kaže kosmajac, preluda je riba i loše prima šalu na svoj račun

4. živim za dan kad Kosmajac neće imati informaciju iz prve ruke za bilo koju poznatu ličnost koju spomenemo

5. O sofiji milosevic raspitujem se mesecima ajde..

6. Cuca je odvratna, tačno ona seoska drndaljka što jede jabuku dok je jebeš u šupčinu.
    A što je luda, daj informacija.

7. ja za sofiju imam informaciju da voli sve što vole mladi

8. ŽIVIM U ŽIŽI!!!
    Nzm Arm. Djevojka na onog muslimana fudbalera i to je to. Manekenka da bude, da

9. Inače Fedor je bio u Mladenovcu jebenom skoro a ja debil nisam znao za to
    Osećam se kao muž koji zadnji sazna da ga vara žena

10. fender se zove valjda...fender stratocaster

11. Pozdrav za Bohora i kompaniju

12. Jebate kurac ovo u trending aj kapiram one debilcine kopiraju neke svetske te jutjubere kurce pa izedituju neki kurac al sta je ovo u picku materinu

https://youtu.be/auMJqjgF6_U

13. Moze sledeci klip da neki skec izvedes
    TheStelaj

14. ovo neki mudja za siromašne

15. Jel bi platili ovi klinci da sednem i rokam redom sta mi kazu?

16. Haha to pap
    Sad sam zamislio ps-a sa nekim klincima kao da snimaju za yt kenjaju nesto ko ovaj mali, on im se dere tamo psuje lupa im CUSKE hahah

17. Arm i pap aj da me snimate kako pijem 20 razlicitih alkoholnih pica za sat vremena? Bez cuski ovih xd Posle snimite marka kako jede ljuto a onda boha kako jede 3kg pecenja i eto kanala lova da lije

18. I onda tilma kako se prežderava od 300 grama pečenja aaahahahhahah

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.