Podijeli sa Vukajlijašima

1. Srđan Asanović i Božo Vrećo podelili konzervu tunjevine pred Aleksandrom Gajšekom

2. Pusticu ovo posle dorucka kad budem srao

3. sve ti jebem

znam jednog s ovim imenom

ćuim

4. je l ovo ona skočkova iz dnevnjaka plava na 9:03 u ovom klipu što je glavni okačio? ja bih rekao da jeste
    a i ova likuša dijagonalno desno od nje mi isto poznata strašno

5. Па доро пева Срђа шта ХД

6. Glas prelazi u svetlost ne ne mogu ja ovo umreću

7. Cirilica pogodnija za kompjutere nego latinica! Kakav bog jbt! :D

8. ali preljubazan je jebeno!! ja ga slušam i kezim se, praktično se pretvaram u puding, to je taj momenat kad čovek prelazi u puding

9. "Ja sam oduvek pevao:)))))))" sto kaze mister Radjard, im melting

10. bila vukajlija danas na bg 202.
    pricali o vujakliji,pa procitali definiciju o istom sa vukajlije.

11. hahaha kad objašnjava kako se u homolju pesme pupevaju

pupevanje, to mi je svetlana objašnjavala, kao kad pupi cvet, kada se on otvara, e tako se i naša pesma otvara

i zato u homolju kažu, mi pupevamo

i ova voditeljka se pretvara u puding kao i rađ

12. Vidi.. Da je svako makar 20% Srdjan, posebno u trenucima kada stojis izmedju ponosa i zivota, svet bi bio daleko prijatnije mesto za zivot. Ali kome porati posluku, kada oni koji treba da je prihvate- ne cuju i ne vide

13. Gledam Asanovicevo gostovanje na kanalu 9 vec pola sata, sav sam krvav....

14. Папет ја одгледах цело ХД

15. ja pustio sinoć pred spavanje, pretvorio se u puding za dva minuta i zaspao

16. могуће рекао бих без последица

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.