Podijeli sa Vukajlijašima

1. да да ово што Киплинг каже ми се у пудинг претварамо а неки крваре као нпр Папет

2. Скочимише срамите се

3. Двије трећине казне отпаро у притвору, убрзо требао изићи и уради ово ћаћа. Ја стварно не знам шта је фора.

4. Arm, imam srBsku teoriju zavjere: masoni platili da odglumi suicid u sudu, pa će bidne promjena identiteta, pa će postane savjetnik u Pentagonu i CiJi.

5. Najjaca fora je sto kad je popio otrov sudija nastavio da cita presudu, niko ga nije jebo uopste.

Onda posle dva minuta se cuje iz pozadine "popio sam otrov" hahahah

6. Vidiš Tilmo da sam znao o čemu je riječ ;-)

7. Dok ga ne vidim u sanduku zelenog, ne vjerujem da se stvarno ubio.

8. hahahah kako je popio OTROV domacinski

9. jedva cekam one naslove po novinama di su ga videli kako 'rani galebove na rivi.
    praljak zivi kao kaludjer, cuva ga vatikan
    praljak i arkan na kipru

10. ladno sam juce u ruzveltovoj video ovog srdjana mekanog sto ga je radj okacio hahahahah

uzivo je jos mekaniji

11. Ja sam oda pozdravim sve moje stare drugare i oni koji to nisu, i da ih upitam sta rade koji kurac na ovom mrtvom vec godinama sajtu? Sta vas navodi da se vracate na ovo dosadno monotono mesto?

12. Skočimiš
    Dok ga ne vidim u sanduku zelenog, ne vjerujem da se stvarno ubio.

"Ne želim ni groba ni pogreba, a moj pepeo prospite po Mirogoju", navodno je Praljak napisao u pismu.

13. Солидан зум Рађ

14. Iz kojeg su klipa ovi komentari

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.