Podijeli sa Vukajlijašima

1. Лепше изгледа овако, перињо, дозволи:
    Kad sam išo u predškolsko jednom na radiu naišla pesma
    seks bomb od toma džounsa i ja počeo da plačem
    i kad me učiteljica pitala što
    ja reko da mi se stvrdnulo pače

2. Pa tom dzons je zaveo tolike zene a nece jedno gej dete.

3. Sviđa mi se taj haiku format, kaunte
    Svakako mi se ceo razred smejao i to grohotom

4. A na radiu je bila seks bomb pesma
    učiteljicina ruka na mom ramenu
    plakao sam jer mi se stvrdnulo pače
    kad sam išo u predškolsko

5. Zbog Perinha i Thilma počeću da pričam da sam iz Svrljiga, jebeš mi sve...

6. Ti se drzi planktona i kelta xd

7. Ja se vec neko vreme deklarisem kao ciganin. Posle pedesete isticem kandidanturu za ciganbossa.

8. s obzirom da oni zive u proseku oko 54 god vidi da poguras to u vezi kandidature

9. torazulu jesi dobio potrvdu od udruženja roma da si ratifikovan ciga?

10. ALO BRE OCE NEKO KURCA

11. DE JE LEMAJA KAD TREBA COVEKU

12. MAJO VOLIM TE ❤️

13. ЈЕСИ СЕ НАРОЉО КРМКУ?

14. Jesi ti Maja? Ako nisi kapija

15. Сокодзове мају мајо јависе Лукитју

16. https://youtu.be/tiVW__9rpIs

Kazi kolko si polizo picaka?
    Sta cu ja lizat ja morem jebavat, lize ko ne moze jebavat

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.