Podijeli sa Vukajlijašima

1. ribe primecuju uvek,pricaju okolo,likovi se mere medjusobno,pogotovo kao klinci,ima tu jos stvari...mada i pricanje o svom kurcu je jedna od tih takodje

2. Sećam se kad je moj drugar goranac u osnovnoj popizdeo jer je drugarica iz odeljenja istraživala nama iza leđa preko trećeg drugara iz odeljenja ko ima koliki kurac i ode do nje, kaže joj da jede govna i još dovrši sa: ajde sad ti meni reci koliko ti je duboka pička

ne znam što je popenio tad kad je imao najveći kurac u odeljenju hahah

3. Pricanje o svom kurcu je bas bas ono

4. zato sto su ga kiseli klinci ubedili da je lose to da ima veliki kurac hahah

5. Brt...ribe pričaju među sobom ko ima kolki od likova s kojima su se jebale...o ovom merenju posle 10-te što manje rečeno to bolje xd

6. Jebeno je kad si manjina, makar to bilo za pohvalu

7. ma nije mu nikad predstavljalo problem što je goranac

8. naravno,mister no,ali i bez jebanja ribe znaju da procene

9. Brate, ja se ne sećam imena ljudima iz osnovne, a kamoli kome je kolki kurac bio ako je ta informacija ikad i došla do mene...
    Msm jebote brinem se šta se piše ovde, ti latentni gej tonovi...

10. a ovo za merenje posle 10te mozda je tebi neprijatno ucestvovati ;)

11. hahahahahhah idukurac radj

Sećam se trećeg razreda kad je drug pokazivao dlakavu budalu redom u veceu, ja imao smoki a još ćosav, tu ga

12. Brt ako ti je tako nešto prijatno ili još grđe jako prijatno kad te spiči pubertet imaš većih problema od relativne veličine kurca xd

13. bolje da ne nastavljamo ovu spiku nas dvojica,veruj mi

14. Hahaha
    Upozoren na vreme je

15. a i da si jebo lika pa da te diskriminiše posle što ti velik kurac pa šta???

16. msm pa šta na to što si jebo lika ne na ovo što ti velik kurac

17. mislis da je to dobra klopka?pazi sad ovu klopku---jel bi radije da si jebac ili frulas?

18. ajde sad izvuci se iz toga

19. ja već sviram frulu od majstora radeta obradovića iz valjeva

20. tonalitet d

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.