Jao pa ti si jebeni beglerbeg. Nevjerovatno, kakva je tebi kulijana ono endemske vrste, uređena zemlja, okeani.. Prvi put čujem, ono čuo sam Australija al to je dostižno al otići na Nju Ziland pa to je uspjeh.
Beglerbeg lol
Ne bih je menjao ni za šta. Premda nije sve baš tako lako; evo recimo - zbog ove oluje nisam mogao da isplovim u utorak kako sam planirao, nego ću morati tek u nedelju ujutro. I ne mogu sad da idem u Bay of Islands, nego na Great Barrier Island. A dotle ima 8 sati na jedra po otvorenom okeanu.
Šta da se radi :)
Ortakov ortak iz srednje se preselio na Novi Zeland pre par meseci. Dopizdelo mu ovde, kaze nasao oglas na internetu, poslao cv, kontaktirali ga likovi i zavrsili mu manje vise sve.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
држи се чхеву уз тебе смО!!
Fala vi iz seg srca!
kako zivotinje reaguju kako zivotinje reafu?
Životilje kuliraju, nije ništa strašno. Samo su se spojile najveća plima u godini i jedna poveća oluja i onda tako to bude.
Čekaj, živiš na Novom Zelandu?
Da, Okland.
Jao pa ti si jebeni beglerbeg. Nevjerovatno, kakva je tebi kulijana ono endemske vrste, uređena zemlja, okeani.. Prvi put čujem, ono čuo sam Australija al to je dostižno al otići na Nju Ziland pa to je uspjeh.
Beglerbeg lol
Ne bih je menjao ni za šta. Premda nije sve baš tako lako; evo recimo - zbog ove oluje nisam mogao da isplovim u utorak kako sam planirao, nego ću morati tek u nedelju ujutro. I ne mogu sad da idem u Bay of Islands, nego na Great Barrier Island. A dotle ima 8 sati na jedra po otvorenom okeanu.
Šta da se radi :)
Jel tamo živiš stalno ili je to neki kruzer? Znam da je jebena procedura za njihovo državljanstvo uopšte, svima je nekako san snova Novi Zeland.
Поиграјмо једну хаку у то име. :)
Živim od '94.
KA MATE KA MATE :)))
Treba neki dobar fjužn da se uradi hake i srpske dvojke.
Ustvari šta lupam, haka je u 3/4 XD
Ortakov ortak iz srednje se preselio na Novi Zeland pre par meseci. Dopizdelo mu ovde, kaze nasao oglas na internetu, poslao cv, kontaktirali ga likovi i zavrsili mu manje vise sve.
Elektronika na vozilima je u pitanju.
zavrsili mu elektroniku na vozilu :D
Južna hemisfera iz ver ic et :)
Kako se branite od tarantula i kengura koji vam brste baštu?
Za Papetovog druga pitam
Reci papetovljevom drugu da se branimo JUNAČKI!
https://imgur.com/O8tLJaJ.jpg
Veliko ti ovo prase.
Ima ljudi koji nisu pederi mali i jedu jace od 300 grama pecenja ha ha ha