Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Automobil je zajebancija. Ceo program razvoja raketnih sistema je bitna stvar. Lakše ćemo bombardovati JNA.
Debilu.
Reme ja nemam običaj da padam u vatru i da se ložim kao neka tinejdžerka, zato sam i napisao sve što sam napisao. Nešto od silnih njegovih ideja će i da se dogodi jednog dana, ali to ne znači da ja treba da padam u trans zbog njega.
Izvini molim te što sam ti dirnuo u božanstvo. Ne bih te više prekidao u drkanju na Maska.
Da li bi bio srecniji da je umesto auta u raketu natovario gomilu betona i celicne ploce sto se i inace radi kada se testira nova raketa ili bi se i tada pojavio neko da kenja kako je bacio pare da ispali betonske i celicne ploce u svemir i kakvu to korisnu svrhu ima?
Ne radi se o loženju na Maska i njegove ideje. Nego o tvom pristupu "govedo je". Nije, lik rešio da troši pare na nešto što mu je zanimljivo i pritom nešto od toga može da se ispostavi kao korisno.
Pritom to da je govedo objašnjavaš totalno glupim stvarima. Jako malo toga će se dogoditi u dogledno vreme, pogotovo ovo sa SpaceX-om, ali to ne znači da je nešto beskorisno. Čak se može reći i da je jako korisno.
Ali dobro. Niko ne pada u trans, samo jako smireno diskutujem sa tobom da jedenje govana o zlim gospodarima i o tome kako ništa nema poente od onoga što radi, baš i nije tačno.
Sada si ublažio spiku tipa 95% nakon Saletovog komentara. A svaki prethodni ti je bio u fazonu Tesla je sranje, on je govedo, atenšn hor i nije ni bitno. Diskutujemo jeste ili nije. Argumenti su ti kurac. Poy.
Mislim koga boli kurac za teslu, hahahahaha
Prave one krš televizore a sad uvode neku revoluciju među automobilima, moš mislit.
hahah
I ja bojkotujem teslu sponzor su kkpu
https://www.youtube.com/watch?v=JYXCSq4dqnE
A sto covek ako vec salje neki kurac u svemir ne bi ubacio automobil koji proizvodi? Pa reklama jebote, prvi auto u svemiru sta. I rosa skuplja one cepove za decu pa pise pored rosa to je duplo dobro i za humani cilj a i reklama nema tu nista lose
Ovaj mask je ludjak jedan a ludaci po difoltu moraju da se gotive na pitanje zasto bi iko kupio bacac plamena odgovorio je sa “zato sto je zabavno” haha jebe mu se tacno
ako je on pricao a mislim da jeste da razmislja o kolonizaciji marsa, dalja rasprava o tom coveku nije potrebna.ocigledno je pajser
saut park ga je razlozio na proste cinioce, sarlatan i narkoman sa nasledjenim parama od tate
to sto je narkoman je dobra stvar,svi poznati ljudi,umetnici ,naucnici itd u zadnjih 97 godina fazon drogiraju se,to im i pomaze u kreiranju
ne znam, kod mene u selu ih zovemo drogani i maltretiramo ih
Sada si ublažio spiku tipa 95% nakon Saletovog komentara. A svaki prethodni ti je bio u fazonu Tesla je sranje, on je govedo, atenšn hor i nije ni bitno. Diskutujemo jeste ili nije. Argumenti su ti kurac. Poy.
Brate ko je tebe odalamio po glavi, kakvi zli gospodari te spopali i ko ih je uopšte spominjao. Sva sreća smireno diskutuješ, al kad bi se zajebavali. Argumenti su mi kurac , a tvoji su još veći, da ne spominjem da izmišljaš ovo da je Tesla sranje, pošto ja to nisam napisao. Ako nisi u stanju da sa razumevanjem pročitaš šta sam napisao, onda makar nemoj lupati. Poy
Karakter mi je nula, al' ću se zakunem da te neću, zato mi se vrati, nesrećo …
covek pravi kola na struju ali samo luksuzna, pa valjda poenta treba da bude da sto veci broj ljudi vozi ekoloski cista kola, trebao je da krene od necega kao sto je smart.pa bacaci plamena, kola u svemiru, naseljavanje marsa..i sto je najgore on sebe predstavlja kao nekog borca za spas covecanstva
Meanwhile in Serbia...
-"Nasa firma ce da pravi drvene daske za secenje za ikeu!"
kod nas da su plate 50e mesecno ljudi bi opet pricali-bolje ista nego nista.jedino ne bi valjalo da se radi skroz za dzabe
Labokv ljudima treba lider, lider koji će ih natera da se bore i kome će da veruju i to je veoma teško obezbediti presvega nakon 5-tog oktobra.I to je stvarno žalosno da smo utišali i neželimo da se borimo za bolje sutra.