Podijeli sa Vukajlijašima

1. sutra ujutru, Hepi tv 08.30

2. amateur candid

Kakav fetiš je ovo na čega teša drka ćunu?

3. https://www.facebook.com/snssrbija/videos/1878949462135813/

браћо ово је предобро.

ја сам онај миџет с тарзаније.

4. чекамо други део са ђиласом и шапићем

5. Nema ništa, nedostupan sadržaj. Ubi nas cenzura...

6. meni je ovo slabo iskreno. ova dvojica sto glume jankovica i jeremica su prelosi. pogotovu jankovic

7. odličan video koji na vrlo kvalitetan način pokazuje šta čeka naš glavni grad ukoliko ne damo podršku najvećoj stranci ikada

GLASAJ ZA JEDAN JER NIKO DRUGI NIJE VREDAN!

8. ZINAT GLASAM GANGULU!!! JEPTESE RADIKALI!!!!

9. Jer meni ovo nedostupno na fejsu zato što sam lajkovao radikale?
    A hoću da vidim...

10. ja sam cuo ili procitao,ne mogu vise da se setim da su svestenik i trandza uhvaceni.
    dodju mu na isto,kao zenska odeca,al lepse zvuci trandza i pop.

11. Nije trandza nego je kao feminiziran lik oduvek dal je pomocnik popu ili kako se zvase to

12. Trandža je nastavnik veronauke tako nešto.

13. E to, da, veroucitelj.

14. nije mi nesto bitno sta je tacno,vec su mi ti naslovi legendarni.
    "Sveštenik i transvestit pali sa tovarom droge".
    na radiju su citali naslove u novinama jutros.

15. A na slici pise veroucitelj haha koja sam copina glupa xd

Meni je sjajno to sto je fazon lik jednom nosio roze majicu prozvali ga feminiziranim onda neko shvatio to kao peder pa kad je doslo do novina ispade trandza ja kad u becmenu na kraju sela prdnem na drugom kraju pricaju da sam se usro

16. i jos ga uhvate sa popom.sada je gotovo.najveci peder ikada

17. http://rs.n1info.com/a368441/Vesti/Na-N1-upao-bivsi-funkcioner-PS-zbog-izmisljenog-TV-duela.html

ahahahah ajoj шта им је Бошкић направио, не знају куд ударају

18. Ne kapiram kakve ovo veze ima sa naprednjacima? Ustvari ne kapiram nista, sta je poenta price? Ovaj iz sps-a laze ili ga je neko iz trola nazvao da dodje na duel? Nista nisam povezao

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.