Podijeli sa Vukajlijašima

1. Beli čovek, premekan, pretolerantan, uljuljkan, neobavešten. To će biti njegov pad.

2. Lol. Treba zaraditi za donesi.com. A kako ces drugacije da narucis lepu hranu kad ništa ne radi..... možda taj što skida torrente radi kao vatrogasac

3. Pa i nisam se bas razocarao..

4. Ma nas seljak namazan ne mozes ga zajebati...

5. 89 jebeno, to su mentalno zaostali ljudi...

6. Dobro bre brate pa prvi je kao singapur sa 108 vau oni su geniji

Ove liste su prvo glupe a drugo netacne. Trece svako ko veruje u ovo sranje nam i spusta taj prosek na 89

7. nije ovo radjeno na reprezentativnom uzorku...

8. sastavio je na osnovu desetogodišnjeg rada tim istraživača koji čine britanski psiholog Ričard Linn, finski politikolog Tatu Vananen i holandski psiholog Jelte Vičerts. Oni su prikupili i analizirali studije o inteligenciji stanovništva iz 113 zemalja sveta i u skladu sa tim ih i rangirali

Brate ovo zvuci kao legitimno skroz istraživanje.

9. Koji ce ti kurac istrazivanje bilo čije.
    Pogledaš ko je na vlasti i jasno ti je.
    Mnogo nam je i tih 89.

10. Mozda je vama dvojici iq 89 al meni nije jbg

11. Hehehehehwhehe
    Vidi mozemo mi da se lazemo da smo nebeski narod i da smo svi tesla.
    Al nismo. Jebga.
    Prica je o narodu globalno, ne o pojedincima.
    Sigurno da ima pametnih, eto ti. Al si manjina.
    Što pre sebi proznas da zivis u zemlji glupih bice ti lakse. Al i za to ti treba malo više od 89.

12. ovo istrazivanje je neko onlajn sranje ko i sve to sa IQom. ako ti istrazivanje napravi prosek od 90, istrazivanje ti nije dobro.

a da smo glupi ko nacija, to jesmo, ne treba neki poseban test. ne glupi kao "bog nam nije dao" nego glupi kao "znam ja to sta jedes govna"

13. skole su krive, izopacile su dosta generacija. zapostave one malo sporije i useru drustvo. naucis napamet i dobar si.
    tako i izrastaju, sta mu serviras on to naucio i to zna, ne razmislja.

14. prepisivaci, imitatori i oni sto napamet ponavljaju guraju kroz drustvo, i sta onda ocekujes, da se ne uclani u sns gde su takve osobine glavni aduti. ili ce da ide negde gde mora da se razmislja sta da se radi, da se gleda ocemo ovo ili ono?

EDIT: ja kapiram da je takvim ljudima ustvari neprijatno kad im das bilo sta osim naredbe.
    i to cesto nisu glupi ljudi po definiciji glupog. samo su pametni na demonstrativni nacin umesto na razvojni nacin ili kako se vec to definise nemam pojma jedem govna

15. Svidja mi se kako razmisljas Kelte. Kad ces u Srbiju malo da odemo opet na neko pivo? :)

16. To je prica sstem je kriv. A sistem sami pravimo.
    Dakle sami smo krivi.
    Glupi smo brate i to je to.
    I nije to sistemsko zaglupljivanje naroda, kurac ce neko da te zaglupi ako si pametan. Oduvek smo bili glup narod. Samo je to sad isplivalo jer su ti glupi na vlasti. Glupost i poltoronstvo je nametnuto kao model ponašanja. A opet kurac bi to prihvatili da nam ne odgovara.
    Dakle kurac smo od naroda. I to glup.

17. константан одлив академски образованог становништва од 90их на овамо, а од пре 5-6 година људи више ни аутобусе неће возе овде. GG

18. naredne nedelje sam u beogradu gambi, bicu tu negde.

nije javio, niko nije glup i to je to ili pametan i to je to. problem je u drustvenoj kulturi, prosecno su svi isto "glupi", razlika izmedju svajcarske i srbije je u vaspitanju drustva da one koji ne smeju da odlucuju ne postavlja na mesta gde treba da se razmislja.
    a kod nas ima puno pametnih ljudi koji nikada nisu nauceni da razmisljaju. roditelji ih nisu naucili, skola ih nije naucila, i kad se mozak ispoveze do 20te godine ili kako god, ti vise fizicki ne mozes da razmisljas.
    odlican si u obavljanju toga sto znas, ali ne mozes da razmisljas. i mislis da je to tako da ili si pametan ili glup i napravis novu generaciju istih.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.