Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
vidis, to nisam ni video nit znao :)
a ne bi me iznenadilo ni da su si ovi govnari produzena ruka svojih porodica i veza a ne obrnuto. tipa da nesa slina dodje kuci "tata, ja bi da pisem pesme i da budem slobodan samo, ovo nije moj zivot" na sta ga ovaj osamari i objasni kako mu jebe celu operaciju.
sad malo kad zamislim sliku, nesa slina i izgleda tako. kao dete u porodici koje bilo slinavo od malena, pa otac resio sa ostalom bracom da ga naguzi da bude necemu koristan u porodicnom biznisu kad vec ne ume da se bije.
nesto kao sveti sava
http://armswatch.com/wp-content/uploads/2019/09/Nebojsa-Stefanovic-1.jpg
-tata, evo sad sam i ministar policije, sve sam uradio dobro, jel mogu da sednem za slavski sto?
http://armswatch.com/wp-content/uploads/2019/09/Branko-Stefanovic-1.png
-Nebojsa, nemoj da me teras opet da ti objasnjavam zasto ne mozes. Mars u sobu.
https://www.facebook.com/srbijakosovoforever/videos/2252132618430118/UzpfSTEwMDAwMzkxMjc2MzA4NDoxNTEzMDY3NzcyMTY2OTY3/
sta je sljunkare 2
klasična sačekuša, ova se spremila za grad ili se vraća kući, a ove klošarke spremile zasedu nema šta. Svima po dobar pun šamar i marš kući. Još kad bih mogao da razumem ovaj bosanski pa da čujem i šta pričaju bilo bi do jaja
Joj mene plaši ono što pišu da ćemo kao da priznamo Kosovo, a da nam se priključi Republika Srpska i Dodik. Gde sa ovakvima da živim u istoj zemlji...
pitanje za ove srbe naše ovde s ove strane drine mislim da ne bude zabune: jel imao neko bosanku za žensku i kako je to imati bosanku sa onim akcentima i gloooova mi je kisssslooooaaaaoooaa vojsektingom? ne kažem da se ložim na njih, ali ih smatram egzotičnim za ovo naše podneblje mislim
smesno je u pocetku samo
posle je zalosno
Uh, brate... Gde mogu Bosanci i egzotika u istu rečenicu? Egzotika na Balkanu su samo Hrvatice.
one se podrazumevaju, tipa hrvatice su šatro latino egzotične, dok su ove bosanke tipa afro egzotične
ono, afro plemenski egzotične
Ne znam, nikad se nisam ložio na garganke, pa mi zbog toga verovatno nisu ni ove egzotika. Dalmatinke, splićanke što prićaju ka Cipiripi sa druge strane jesu.
eh da je juge sada de bi bilo nama kraja sada, opale se slovenka hrvatica bosanka crnogorka makedonka šiptarka mađarka, i bugarka kod dimitrovgrada
jednim pasosom ceo svet...
Makedonke deluju kao kul ribe. To bi valjalo jebati.
sto juznije to tuznije zapamti
Sve sem žena brt. Što južnije to su više kalijente.
meni to gadno te majkace i crnomanjaste
Jbg i ja sam više za slovenski tip, svetla kosa, svetao ten ali imaju i ove neku svoju draž.
daj nek neko napise lyrics za video...ove cujem da govore da ce da je tuku, al se ne razaznaje sta ova govori