Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I onda je problem kad Pezos napise da su zene danas kao zivotinje
zovite pica da desifruje ovaj drevni jezik
E istekla mi lična pre 2 meseca ja tek sad skontao.
Jel se plaća neka kazna za to?
I ako je neko već bio u toj situaciji, da li treba ponovo da podnosim sva ona dokumenta (pošto je biometrijska lična) ili bez toga mogu da je produžim ili šta već...
nema kazne.poneses staru,uplatinice i eventualno neki vazeci dokument tipa pasos i to je to.
hahah brate ja nisam izvadio licnu tipa s 19 godina sam je izvadio tek nista mi nisu rekli
Hvala xD
nemas frke
Bata Sale, pre 2 sata
Bas mi ga zao, bio je dobar...
Ne, al svaki put kad se postuje na onoj temi ja ovako procitam
Da nisi ti u groznici?
Sa'rani me zivog i zdravog...
juce u busu, nije guzva, taman svako mesto sedece popunjeno, i sad onaj deo gde su 4 sedista, dva gledaju u dva, sede neka devojcica, pored nje cigan drogiran i naspram njih neki calac sa sinom....i odjednom ciga iz cista mira se izvrne sa stolice na pod otkotrlja se do neke zene, a ona ustala i pocela da se dere na ovog calca pa ustani, ustani pomozi mu kakav si ti to muskarac, pomozi mu bre ustani jel vidis da je pao...hahaha ovaj calac se skenjao, sin mu se jos vise skenjao....a ciga pao 4 metra od njega pod noge ovoj zeni....i nekako ciga ustane i ode na prva vrata, a zena sto sedela pored ove pocne da prica sa njom kao jao drogiran ovo ono kako BIH MU JA ZALEPILA SAMARCINU NE BI ZNAO DE JE
Hahaha
Pricao mi je jedn profesor sa nekog americkog univerziteta kako postupaju sa studentima iz treceg sveta punim love. Dakle ta zgadija ciji su se roditelji nakrali u nekoj Bugarskoj ili Srbiji odlazi da leci komplekse marve ciji lopovski dnk dele i da eventualno nekad u buducnosti operu svoje prezime. Elem, kako im je broj novcanica od po 100 dolara u svakom trenutku veci od IQ-a, gotovo po pravilu nemaju blage veze niti postoji teoretska mogucnost da diplomiraju. Medjutim, kako se nijedan od tih fakulteta ne zeli lako odredci 60-70 k dolara skolarine, oni ih ne salju kuci, vec ih savetuju da promene smer, pa ih tako setaju iz jednog u drugi, dok svi skoro po pravilu ne zavrse na nekom degree za debile poput hortikulture ili slicno, dakle neceg sto bi i Pezos mogao zavrsiti.
Zasto kazem Pezos? Moze se povuci paralela izmedju ovog mog uvodnika i vukajlije. Pezos nikad nije znao da napravi poster. Sto se tice definicija, pa recimo da je bio daleko bolji posterdzija nego sto je pisao definicije. Upravo zbog takvih entiteta, vlasnik sajta je dosao na ideju da osmisli deo za hortikulturu, to jest forum sajta na kome bi netalentovani mogli pronaci svoje utociste. I dok je forum s vremena na vreme uspevao da izbaci ponesto zanimljivo iz svih sfera zivota, Pezos se batrgao na prvoj godini. O sportu ne zna nista. Kulturu, umetnost i film ne prati i takodje nema nikakva saznanja o ovoj oblasti zivota. Sto se politike tice - pa recimo da bi Pezos bio model po kojem je Breht izrekao svoj cuveni doprinos statusima glupandera sa fejsbuka. Ako se zna da je siromasan kao mis u gvozdjari i da mu se slabo sta desava u zivotu, nije mu preostalo nista drugo nego da pise neke nebulozne izmisljene statuse, navodno isproziva Djokovica, zene i slicne manjine. Dok je za zene jasno, koja je toliko debilna da mu da picke, zasto proziva Djokovica - verovatno zato sto nema para pa ne moze da podnese da neko ima. Uglavnom, onaj lik iz detinjstva koji je recimo bio najjaci ili nesto, dakle nista sto je sam zasluzio, pa kad ga kasnije u zivotu vidis na nekoj skeli iz auta, javis mu se i sl., u drustvu te nije blam od njega jer je eto neka konstanta u tvom okruzenju, nije pretnja nikome, samo eto popijes pice sa njim i ucinio si dobro delo za danas.
da sam zensko pre bih ga jebao na osnovu foruma nego tebe
Odavno Bombi nije složio dužu prozivku, čeka se Pezos.
vidi ovog boska obradovica haha
prica mi ortak, kara on neku ribu u bulju i kad ga izvadio na glavicu bila slina iz nosa!?
Ма сусам брате
cmarna sluz
najgore kad ti na glavicu ostane ono zuto gorko iz usiju