Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
UHAPŠEN "PRLJAVI POŠTAR" U JAGODINI! Zgadiće vam se život kada budete videli šta je radio sa pošiljkama i pismima!
AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 02.10.2019. 09:14 - 02.10.2019. 09:28
0 Komentara
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsili su D. B. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja u produženom trajanju.
Sumnja se da je D. B., zaposlen u JP „Pošta Srbije“ u Jagodini, u periodu od sredine septembra 2019. godine do trenutka hapšenja koristeći svoj službeni položaj neovlašćeno otvarao i zadržavao poštanske pošiljke, kao i sadržaj samih pošiljki, sa ciljem pribavljanja imovinske koristi.
dobar deo novinara u srbiji su govna
vokasi ne jede koru krompirovu
Al zato jede kurac
nisi zanimljiv
Na današnji dan pre 19 godina smo rušili crveno crnu koaliciju. Sećam se kao juče, veče pred rušenje standardno demonstriramo na trgu, zove me pomoćnik jednog kasnije poznatog političara u prostorije DS-a, kaže ajde skupi dva autobusa drugara sutra ovaj pada. Vi ćete biti u prva dva autobusa, sve je završeno nema frke ni brige, samo usput ako se baš nađe neki debil u uniformi treba razvaliti maricu motkama i to je to, neće niko pucati. Tako je i bilo, posle je sve poznato. Nastupilo je vreme rokenrola i panka na državnoj televiziji, Partizan je postao mejnstrim na kratko, otvorili smo se prema svetu, počeli da putujemo... međutim, tokom svih tih godina se prosto osećalo da je krezavost jednostavno prejaka sila u narodu i da stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu, to se videlo 2011 kad je zvezda-pink-ceca-jebanje ovaca i koza sistem ponovo preuzeo primat... na kratko nadamo se, grobari će svakako pre ili kasnije dovesti Srbiju na mesto koje zaslužuje - ponos civilizovane Evrope i zadnje linije odbrane svemu nazadnom.
дабогда умро
hahahaha <3
moze ovo na citate za bednike
Marko, čitam Ostojin intervju, kaže za malog Pecarskog mnogo bulji u telefon, sad je otišao u FMP mali je verovatno musavac. Zanimljivo kaže porodica mu je super, majka mu je iz Čačka. Znamo i još jednog poznatog musavca kojem je keva iz Čačka. Evo i ti npr... mene zanima zašto iz čačanskih pički izlaze uglavnom musavci, mislim objasni mi taj fenomen.
Dajte posebnu temu o Djovakovoj jadnosti
https://sport.blic.rs/tenis/tenis-rodzer-federer-rafael-nadal-djanluidji-bufon-kristijano-ronaldo-lionel-mesi/6plrjht
Interesantno je da čuveni italijanski golman nije rekao niti reč o trenutno najboljem teniseru na svetu Novaku Đokoviću.
ne znam kome vise smeta to sto djokovic nije uvek u centru paznje, njemu ili celoj srbiji.
cini mi se da je djokovic proizvod nase potsvesti vise nego teniser.
Pa jeste sigurno. Milion puta sam citao novinarske CLANKE koji ga izjednacavaju sa Teslom
можда јесам мусавац али нисам из чачка
каква конкретизација од заставе.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Ansarullah_Flag_Vector.svg/800px-Ansarullah_Flag_Vector.svg.png
,,алах уекбер
смрт америци
смрт израелу
клетва на јевреје
побједа исламу"
нема оно ово симболизује ово ово симболизује оно него брате јасно све - за писмене пише што би рекла наставница хахахахахаха
хути су стварно фаце, како клепају саудијце свака им част.
https://www.youtube.com/watch?v=nZwawl9rXq0
провалио сам да су шпанске жене лоше пичке ал ипак добре пичке ал су лоше објективно ал нешто те тера на њу.
kao i bosanke
Šta bilo koga tera na Bosanke? Kapiram za Bosance da nemaju bolje pa moraju ali koga drugog privlače Booosanke?
sve sem novosadjanki pravih je sranje