Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sve mediteranske zene su kobile muskarci su uglavnom dosta lepsi pocevsi od hrvatske pa do portugalije. Uopsteno lepsi su muskarci u novije vreme. Zato ima toliko gejeva jer su ovi lepi pa se jebu a zene su odvratne pa nadju sebi jednaku iz nesigurnosti i osornosti. Ja sam po zanimanju demograf i ne govorim napamet. Retko kad govorim napamet nego je moj stav potkrepljen proverenim cinjenicama.

2. Gde si bio davide daj nam turisticku preporuku. Mislim za nas dobrostojece intelektualce. Retki su ali nas ima evo recimo ja zatim bombas..

3. daj da uklonimo ovog troglodita s foruma

4. Питај чика буљану да га РЕШИ

5. Мене је решио за триста и кусур поена, јебем га у уста мала балавандерска

6. а претходило је кад су ови из обезбеђења пребили овог једног, зна ли се шта конкретније
    иначе овај баш животиња покосио га по ногама са 60 и устаде јбт

7. Em ga pokosio plus ga polupali šipkama po glavi. Al bio je životno ugrožen matori.

8. Al valjda nije toliko mator, 42god ima ako nisam nešto pomešao.

9. Nije 1997 godina da si obezbedjenje i izudaras coveka iz dosade i ok matoree

10. Kakve su prva i o2 jesu i dalje ko televizijski blic ili su postali nedajboze ko pink i studio b

11. Polako i sigurno postaju kao Pink.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.