Podijeli sa Vukajlijašima

1. kolko su zene vece pacenice od likova, jbt komentari milane ozeni me kolko ih hoces....slike na instagramu sve iz izlazaka skoro

lik cepa 5k evra mesecno, tj u ono vreme dok je bio aktuelan cepao je toliko sigurno

a ona pacenica iz svice ili odakle vec mu je slala tipa 1000e mesecno, a lik je i dalje nastavio da kuka kako nema i kako mu je prasnjava soba, pa ocisti je....tj ona se naljutila jer je on onda u emisiji pricao tako kako nema sta da jede, a ona mu tipa vec godinu dana slala po 1000 svaki mesec, il 500 nebitno
    koja gnjida fuj lesinar obicni

2. Javnosti se tada obratio lekar iz Švedske Dobrica Pavlović, koji tvrdi da ga je finansirao od 2013. godine. On je na društvenim mrežama napisao da nije tačno da Milan nije pao nijedan ispit, kao i da mu je samo u decembru prošle godine dao više od 600 evra.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/davala-sam-mu-500-evra-mesecno-student-milan-pokusao-je-javno-da-se-odbrani-a-onda-je/b2prw84

3. 500e mesecno je primao punih 5 godina samo od ove zene phahaha, bukvalno imao vise nego neke porodice

4. lik je sociopata, imas takvih koliko hoces, samo sto ovaj zavrsio u vestima jer pored toga ima onaj psiholoski problem da uvek mora da bude u centru paznje i da ga tisti kad nije, nemam pojma kako se zove.
    medicinu studira zato sto su doktori relativno u centru paznje.

nego nebitno, pezos, sto toliko mrzis zene?

5. u celoj ovoj prici tanja vohtehovski je najvece govno, i i dalje smrdi al nju niko ne spominje

6. jewdja je takodje pravio orgije u svom stanu luksuznom ko hoce da ucestvuje donese litar rakije

7. Pravićete vi Stevču od blata

8. stevco je krao al je i nama dao

9. https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/6SUk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTXprN01EQV8vMmRlY2IwNTI5NWUyYmM5ZGRkMzk5YjUyMmQxZGI1OTEuanBlZ5GTAs0CQgCBAAU

AHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

ovako bahatu pojavu u kafani nije imao ni knele

10. Ima nečeg mnogo demonskog u tim kafanama... nevezano za ovog prevaranta... sama ta činjenica neko mi stoji iznad glave i svira, a ja kao veštački sevdah zapovedam šta će da se svira "razgali me trubaduru", ima nečeg ogavnog u tome

11. Da li neko zeli da ide na rucak sa mnom ili veceru. Dosadno mi je nesto u zivotu zivim bez smisla i cilja

12. Ali uništava ove svoje ćurkice drugarice, to sam siguran, a one ga brane jao pa on imao teško detinjsto, pa šta malo sad hoće da proživi, pustite ga, joooooooj što ste gadni zavidni ljudi.
    Znači lik ima takvu neku brđansku fizionomiju i kockastu glavudžu, ali u kombinaciji sa tim tuynim pogledom i osmehom eto meni je teško ali ja se ipak smejem, ma pogađa bre ženama direkt u matericu, svaka čast.
    I sve slike su mu kao on pere veš, on svira gitaru, njega pogodila pesma, tuga u okicama kerećim ali osmeh na licu. Onda malo teretana, mišići.
    Zna kako da se proda i ko mu je ciljna grupa.
    Ne greši ništa Pezos.

13. pita me sto mrzim zene i onda u sledecoj recenici napise TANJA JE NAJVECE GOVNO TREBA JE UBITI

ne mrzim zene nego sam ih obrnuo na stotine i pronikao sam u njihovu cud, znam kako disu i na sta su sve spremne

14. zene su koristoljubljive

i nemoj sad neka da se javi da napise JA NISAM
    nisi ti, al po nekim istrazivanjima oko 86% je genetski predodredjeno da bude koristoljubivo

15. pita me sto mrzim zene i onda u sledecoj recenici napise TANJA JE NAJVECE GOVNO TREBA JE UBITI

konkretno tanja je najvece govno, al ne zato sto je zena nego zato sto je govno. ovo drugo si ti povezao.

mislim, volim i ja da drkam ultrafeministkinje sto daju izjave tipa "zena je uvek u pravu ti ne razumes i zato nisi u pravu", i mnogo bi bila zanimljiva ova diskusija da ima i neka zena tu, al nema vise na vukajliji i onda ovo nema nekog smisla...

16. Ima nečeg mnogo demonskog u tim kafanama... nevezano za ovog prevaranta... sama ta činjenica neko mi stoji iznad glave i svira, a ja kao veštački sevdah zapovedam šta će da se svira "razgali me trubaduru", ima nečeg ogavnog u tome

ima. ti "sevdasi" nikad nisu iskreno pokazivanje emocija, vec je neka vrsta drustvenog jebemligasta da pokazes kako si nesto. zato ti je ogavno, jer ti to ne znaci puno, ne cenis nekog ko padne u sevdah i ti to ne radis

17. to je nesto sa bliskog istoka, nemam pojma sta je tacno.
    radi se ne zato sto ti se to u tom trenutku radi nego zato sto treba tako. ovo sa dizanjem ruku i vikanjem i to. jeste, pogodila te pesma, saci tuzan jer si emotivan pa ces da svima pokazes kako si emotivan.

dobra stvar za razmisljanje zapata.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.