Podijeli sa Vukajlijašima

1. Celte, kako si, jesi ozdravio? :)

2. opsteprihvaceno pravilo ponasanja, nista drugo... kao skembici e kao ajmo na skembice, a i jedno i drugo mrtva govnurda jebena, samo treba misliti svojom glavom... doduse malo nas je dostiglo taj stadijum u evoluciji

3. Alo bre oteraćete i ovo malo žena što je ostalo

4. Celte, kako si, jesi ozdravio? :)

A?

hahahaha oterali ste dame sa sajta

nisam se zalio, samo kazem cinjenicu :)

5. Kad smo se raspravljali za Gretu bio si bolestan nešto valjda.

6. Kaizene, hvala ti za divna iskustva koja sam doživio na Vukajliji, divna prijateljstva, veze, raskide, kresove. Jer bilo ih je. Hvala ti na prostoru gdje sam mogao da ispoljim svoju kreativnost i kanališem je u neku manje više korisnu defku ili čisto tako da se proserem k'o sad što radim.

Žao mi je što nisam ranije došao na sajt (bio klinac jbg) i što nisam upoznao ljude koji su danas legende Vuke u mojim očima (svi imamo različita shvatanja, jelte). Žao mi je što nikad nisam otišao na VOS, reviju defki ili bilo kakvo druženje vukajlijaša. Eto, sad kad mogu, nema se s kim.

Žao mi je što je sajt došao do dna i što ne staje tu. Nastaviće da pada, svi to znamo, ali šta da se radi. Tako je kako je. Probaj nekako da ga podigneš, vidiš da ima ljudi koji hoće da vide parče stare slave Vukajilje, kada su drugi sajtovi uzimali naše postere i stavljali svoj trejdmark tamo, kada su neki drugi blogeri stavljali defke na svoje blogove, kada su reakcije bile jebeno vrh. Daj nekome uzde u ruke, nek potjera još jedared ovog konja na samrti, i ko zna, možda nešto i osvoji.

Ošo sam. Bud'te pozdravljen

7. a jesam, grip bio samo

8. sto tuzic, sto sam ozdravio?

9. mislim da niko na sajtu ne prica vise od dva strana jezika tecno

10. Srpski, bosanski i hrvatski znaju sigurno i crnogorski :)

11. Crnski, gorski, hercegovacki...

12. kad sam jedno vrijeme radio kao prevodilac kod nas u kancelariji bila je jedna teta koji je primala istu platu ko ja za to sto je diplome na cirilici prekucavala na latinicu haha

13. to može samo babakurana :D

jel neko popunjavao i uspeo ceo upitnik da završi i aplicira

https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    ? eo već nekoliko dana pokušavam i neće da mi otvori drugu stranu, u fazonu this site cant be reached ili kako već, a dedlajn je do sutra mislim.

14. to je zvezda-sns-pink-ceca

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.