Podijeli sa Vukajlijašima

1. Овај Анкл Чен је баш зајебана цафа. Биће од њега нешто, бар јутјуб зезоносензација.

2. Каква пичка... Брука, е!

3. U tetrapak ambalaži od 2l mogu da se profunjaju 16 pakli pljuga kad se piči preko grane.

u rezervnom točku, kad se izvadi unutrašnja guma i lepo sortiraju pljuge mogu da stanu čitavih 20 boksa.

4. Eva, Evica... Mađarica iz Slovačke - to na svetu nema bolje kombinacije...

5. Oklen ovo vadiš pobogu? :)))

6. Bizar Bazar je vrh grupa, bar meni, ja gotivim taj world music zonfa....

7. Obradio glavu, fuckyeah

8. @paninaro

HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

9. Pu jebem ti kad seljak ode u Svabiju..
    I posle oni gospoda.
    Al imaju para majke im ga nabijem!

Kurd, bez uvrede, ti si dobar coek.

10. http://www.youtube.com/results?search_query=u+po%C4%8Detku+be%C5%A1e+re%C4%8D

Документарац о судбини Мирослављевог јеванђеља које је уан лаки бастард, иако је био у свакаквим рукама.

11. Znate šta je ironija?

Doći na temu "Podijeli sa Vukajlijašima" i napisati: "Imam novu curu", lololo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.