Podijeli sa Vukajlijašima

1. poništen završni ispit za osmake

2. Jel to 100% Bruse?

3. Ko ih jebe, ni ne moraju u srednju. Ionako ce od obrazovanja da imaju kurac od ovce, dizvinete.

4. malopre sam čuo nezvanično/zvaničnu vest, još nije stiglo do novina... ako Žarka ne stave u zatvor ni Vučić više neće dobiti moj glas...

5. хахаахха мој ретардирани бураз имао 26 поена, можда сад скупи који више.

6. nema ponavljanja, računa se samo uspeh

7. А како ће ђеца да се упишу у чколе бре? На успех из основне?

ЕДИТ Сад видех Брусов пост

8. Gledaju se oni bodovi koje su nosili iz škole.

9. Аха, успех. Онда можда и упише нешто, слепац мали.

10. najgore je sirotim beograđanima, džabe su dali onolike pare...

11. Ja ne znam šta treba da se dogodi da Obradović konačno podnese ostavku. Jedino da fazon ubije nekoga, možda bi ga smenili

12. Мрка, Обрадовић, Дачић, Ружић, Бајатовић... СПС заслужује бар 78% на следећим изборима, ал да сви изађемо, дакле излазност 99% од тога бар 78% за СПС и остало за мањине. Само тако можемо у будућност.

13. jebote enemi, usro sam se za trenutak misleći da si ozbiljan...

14. Dača je postao gotivan lik sad kao do jaja sa narodom i to prolazi pošto mi Srbi imamo kratkotrajno pamćenje. Ne verujem da je Sloba izčezao iz njega.

15. nisam skapirao, mora da mi se nacrta.. kako to na uspeh?

16. Brate, maksimalno nosiš 60 bodova iz škole. E upisivaće se prema tome koliko bodova nose iz škole.

17. Eto zvanično je poništena.

18. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/389694/Manekenka-izmislila-da-je-silovana

- Mina je napravila scenu na splavu, napila se, a zatim je obezbeđenje izbacilo napolje. Tada je ušla u automobil, koji joj je ranije dao dečko. Autom je udarila nekoliko okolo parkiranih automobila, a zatim izašla napolje. Od tada do nedelje popodne niko je nije video - kažu u policiji.

stvarno bre, ove napaljene klinke šatro manekenke, stvarno misle da se ceo svet vrti oko njih. da je recimo meni čuknula auto u tom svom nekom ludačkom tripu, stvarno bi na kraju završila u crnoj hronici,a napadač ne bi bio nikada pronađen hehe.
    i kakvi to dečkovi poklanjaju devojkama od 20 godina automobile? MANEKENKA DA BUDEM!

19. Klasična Attention Whore.