Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Apsolutno
Za pandura mogu da kažem da je pička jer ako njih četvorica nisu mogli da obuzdaju kera bez upotrebe pištolja onda ne znam. Ali da kažemo i da razumem čoveka u neku ruku iako apsolutno ne odobravam ovo što je uradio.
A vlasnik je idiot, to smo svi skapirali.
slagam se.
http://25.media.tumblr.com/7a34fc4e4e2fdd4121683f38a2a4d45a/tumblr_mo02sqADP51qmzilpo1_500.jpg
idukurac, usro sam se u momentu...
Де нађе ову слику леба ти? каце нисам шлогиро
https://www.facebook.com/exit.festival/posts/10201457454107086?notif_t=like
e ljudi, aj lajkujte
ovo mi drugarica, kul čeljade
a i prekul je video, bacite pogled
ako nećete da gledate, samo lajkujte
hvala <3
jese dobijaju pare od tog lajkovanja?svako drugi na fejsbuku trazi da mu se nesto lajkuje.
dobijaš priliku da uživaš u njenoj pojavi, bar na snimku.
ajde, lajkuj i ne cjepidlači :)
ocemo al malo sutra
ja lajkovao, nemam pojma o čemu se radi
pa, neš se pokajat ako pogledaš, simpa je :D
nemam fjesbuk,a da imam,ne bi lajkovao.ne zato sto sam bezobrazan ili sujetan,vec smatram da je to velika budalastina.najgore je kada vidis odrasle formirane ljude kako pricaju o lajkovanjima.kapiram da je to za decu,da se pokazu u skoli.zato i pitam da li se neka kinta uzima?sve ostalo je besmisleno.
jelje ona radila tajmlepsove?
ma, hoće drugarici da dobije kartu za egzit, zato se i prijavila.
ako pobijedi (a broj lajkova je bitan), pokloniće kartu drugarici koja nije u mogućnosti da ide, i mislim da čini dobro djelo, tako da..
:D
znaci humanitarna akcija aj evo lajk
A ovim pandurima njie naumpalo da skinu lisice od vlasnika pa da smiri psa pa onda da ga apse. Mamu im jebem govna su u cijelom svijetu ista
Ајд.
GLEDAM KLIP KAD ONO PRLJAVE NOGE AHAHAHHAHAHA
eto,da imam fejsbuk lajkovao bih.menjam misljenje.srecno.
ciganski egzit i njihove ciganske fore.