Podijeli sa Vukajlijašima

1. pa vi ste takvi apsolutni carevi, ja ne vjerujem.

2. Moje najiskrenije izvinjenje, jer sam projektovao od one devojke kojoj na sisama pise "za Pacova" da si ti. Moje vulgarstine su bile upucene iskljucivo devojci cije su ono sise. Jos jednom ti se izvinjavam zbog nesporazuma.
    A sto se tice mog komentara na sliku na kojoj jesi ti, mislim da je toliko ocigledno sam se sprdao, da nema potrebe da objasnjavam.

Ok, ok, prihvatam izvinjenje, eto. :)

3. A Gazimudo je pomislio da je ono Mesečarka u brusu? A joj... I treba da joj kažeš izvini :)

4. nemojte mene petljati u vaše rasprave

5. Видим да си увидео своју грешку Газимудо и извинио се за вербална недела против живља Вукајлије, који је под мојом заштитом, те ти стога опраштам, јер сам велики човек још већег срца, и нећу те даље прогонити ради испуњавања Правде и Истине због тако безобразног понашања.

Поклањам ти живот момче, испуни га радошћу и уживањем јер неће свако да буде милостив као ја што сам.

ЕДИТ: Младом Деветару не могу помоћи, чак ни ја који сам најбољи од најбољих, али га могу посовјетовати да помоћ потражи другде, нек ти је са срећом млади птићу :)

6. Joj kako vi ne jebete.

7. Pacove, a da se mi ipak pobijemo, greota da se ovo zavrsi na tako gej nacin?

8. Он опет изазива!?! Реци где и када момак, ја сам у Сорабији овај викенд, одвојићу свог драгоценог времена да те поучим животној лекцији!

9. Bataljujem, covek s tobom ne moze ni da se nasali ljudski.

10. "Крв је људска 'рана наопака, сваком вампиру постоји Хелсинг децхко" - Јеванђеље по Дебелом Пацову 33:14.

11. haha, sorabiji.
    štaš u njemačkoj?

12. Ја сам интернационална персона, свуда цењана и јако тражена. Мене има свуда.

13. Count Zero
    Onaj lik sigurno voli makarone.

pre sat vremena

HAHAHAHAHA IDI U KURAC UMRO SAM

14. zakuvo sam čai dosta mie muke

15. BOLI ME STOMAK I PROLIVAM NA DUPE

16. Јебали их Чобански дани, кад се то срање одржава нема ме у граду неколко дана. Осим ако буде неки квалитетан концерт, као нпр. Бора Дрљача пре четрипет година.

17. Au kako cu da odem na Cobanske dane, nece mi biti dobro!

18. Ima da ti čobanice pošalju sise! :*

19. буде добрих чобаница, има неки избор за мис чобаније, нако су баш вуд бенг

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.