Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A pogotovo one rinfuze iz zdravih hrana, ondje više kadulje ima nego zelenog čaja.
Ja mnogo pijem Milfordov Earl gray, jeste iz kesice, ali je baš ono, fensi, a i skup je. Jbg, volim...
ja skoro kod neke ruskinje na pijaci kupila onaj Loyd, voČni neki, nisam ga viđala ovako u prodaji, perverzija je
brte, sto ne kupujete caj u rinfuzi iz domace proizvodnje. Moj je diler (caja) snabdevo i Momu Kapora. Domaci uzgoj, pakovano u onu vakum kesicu, nema boljeg caja. Crni kod njega ima totalno drugi ukus nego bilo sta sto sam probao, a i jaci efekat. Povrh svega, dojde jevtinije nego te zajebane marke sto vikupujete duplo...
Nemam obicaj da pijem cajeve, ali Milford, i Teekane (njega zimi umem da derem) su po meni najbolji koji imaju kod nas. Teekane, milion vrsta, a sa mlekom je sto kaze vidra perverzija...
Skupo plaćaš dodate vještačke arome. Jeftinije da kupiš one razne bočice aroma za kolače i samo šibneš u vodu, voli toplu ili 'ladnu :)
Mislim da Milford koristi pravo ulje bergamota da aromatizuje čaj. Osim toga, gde da nađem bočicu arome bergamota :)
U Londonu.
Ja sam dugo mislio da je to neka životinja.
иссе боже.
ma daj, šta se primaš odma'. ništa loše nisam mislio.
+1
Teekane, Milford, Lipton=GMO
domaća rakija:voda=3:2, kašičica meda, malo cimeta, šolja za belu kafu i isključen telefon...
Вечерас пробао Нектар послије 100 година и изненадио се колико је питко пиво.
http://img853.imageshack.us/img853/2595/wxuj.jpg
Primi saučešće građana Odžaka. Nas truju i vodom i hemijskom industrijom.
Mi smo "Grad cveća", a crkavamo od pesticida (mater im), vode pune rđe, hlora i kamenca.
kod nas je hlor i kamenac otkako imamo savremenu fabriku vode za koju su ukrali milione novaca, ranije su bile samo huminske materije i arsenik... a oko hemijske industrije posadili pre trideset godina topole, bile dva metra visoke do bombardovanja, a onda za tu godinu izrasle još po dva metra...
A pričali idioti da je sve legitimno, čisto, nezagađeno, pa pre par godina pokušali da nam uvale i rafineriju nafte, onu što je otišla u Smederevo pa propala. A šta kaže Batut:
http://imageshack.us/a/img63/5010/cadj.jpg
Jao, zato ima da se odmetnem u šumu, ima da skrpim kako znam za plac i da napravimo onu eko kuću od bala slame i gline! I to svojim rukama-muž i ja. A i sina ćemo da upregnemo da gazi glinu, hehehe.
I ima da se sklonimo od svih gomana ovog sveta, da baštu đubrim vodom sa koprivom i da pravim kolektor od limenki piva!
Aumaterinu.
ova flekica ispod Sombora gore levo smo mi...