Podijeli sa Vukajlijašima

1. ja da pusim kurac? jebem li ti majku u picku!! popusi mi kurac!!!

2. izvini gvozdene, nisam trebao ni da spomenem ono za banovanje. Imam dosta problema u rl pa sam preterao. Nzm ni sam sta mi je :/

3. nema veze brate, mada mi je teško palo znaš da sam upravo izašao iz bana od nekoliko meseci ni kriv ni dužan, ali nema veze znam da nisi mislio ništa loše

4. Što si beše bio banovan ozb?

5. zato što sam napravio temu gde ste sve jebali nat nat

6. nema veze brate, mada mi je teško palo znaš da sam upravo izašao iz bana od nekoliko meseci ni kriv ni dužan

zato što sam napravio temu gde ste sve jebali nat nat

ni kriv ni dužan

Aj, neću da serem, već je brdo govana izasrano na ovu temu, ali nemoj ni ti.

7. Istina je brate...ja sam kao Uroš Mišić, neko ko je žrtvovan za javnost brate

8. Ne sporim da je žrtvovan za javnost, samo je ipak prvo malo gurao baklju u usta (hoću reći, nisu ga baš optužili za polušaj ubistva tako što su ga pokupili sa solfeđa).

9. KOSOVO JE SCE SBIJE SCE SBIJE SCE SBIJE
    KOSOVO JE SCE SBIJE SCE SBIJE SCE SBIJE
    KOSOVO JE SCE SBIJE SCE SBIJE SCE SBIJE

10. Za svakog koji ode, dodje jedan na njegovo mjesto...Banuju rasnog odbanuju Gvozdena...

11. da li ti stvarno misliš da čovek kome je gurnuta baklja u grlo može biti živ. Baklja gori temperaturom od oko 1200 stepeni

12. Ćovek možda ne ali žandarm...

13. drug iz naselja je maloprije osvojio turnir u fudbalu u Dubrovniku, prva nagrada je 100 000 kuna, sutra mu pravimo doček, radićemo neke grafite, najavio je pijanku za sutra naveče, vjerovatno će da izađe na balkon jedne kuće u naselju, ne mogu da dočekam sutrašnji dan

14. То нешто мало мање од 10000 евра?

15. Kralju ne znam da l znaš da te pare deli sa ekipom od 6+ ljudi. Da se ne radujete baš mnogo. Inače do jaja.

16. Mene zanima jel taj balkon na koji će da izađe onaj balkon onog sredovevečnog geja sa prodobrim aparatom za espreso?

17. pa dijeli naravno da dijeli, njih je šest ili tako nešto u ekipi haha kakva je to rečenica, neće sam uzeti pare :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.