Podijeli sa Vukajlijašima

1. stvarno sumnjam da je sam igrao protiv pojedinih timova koji imaju po nekoliko igrača

2. Mene zanima jel taj balkon na koji će da izađe onaj balkon onog sredovevečnog geja sa prodobrim aparatom za espreso?

Xaaxaxxaxaxa

3. i ne znam zašto da se ne radujem, čovjek je uzeo pare za 10 dana, bio je u Dubrovniku 2 sedmice, jeo pio hotel apartmani, i to je kolko se ja kontam u to dobar turnir, imaju prolaz na ostalim turnirima, imaju sponzore, boli ih kurac, stvarno ne znam zašto da se ne radujemo

4. Brate sprdamo se koji ti je. Idi raduj se sa svojima.
    Šta se drkate svi koji vam je ne smije se čovjek dobronamjerno našalit

5. haha al najjača scena sjedimo u kafani i javlja nam ovaj da je uzeo turnir i govori ovaj jedan lik:
    - ma nema šta, pravi je on momak, sjećam ga se, ja ga vozio na treninge

6. još je dodao:
    - baš danas sam pričao sa babom, rekla mi je da smo on i ja baš bliski rođaci

7. Pa da, sad ga svi poznaju.

8. pozdravi mi druga i reci mu da bih mu rado popušil

9. sutra je dan za radost boksere!!, večeras odmaramo

10. Ја сам купио Кенгуру прве голманске рукавице.

11. Sad čitam članak na b92 i kao ovaj ubica sa koledža, sumnja se da je na forčanu najavio ubistvo dan pre. Ima neki post u kojem se kaže vi ste kul, ako idete u školu na severozapadu, nemojte otići sutra. Vidimo se svemirski roboti.
    I sad naravno kreće sprdnja na temi i likovi daju savete kako da izvede pucnjavu.
    I b92 se osvrće na to, kaže, Prosto je neverovatno da je primio nekoliko saveta, pa onda citiraju neki post pa kao, sledeći je bio još suroviji pa onda neki drugi post.
    Jebem ti ćivot ako će b92 ovako da izveštava o ovome kako će Novosti, bajalicom na slavjanoserpskom.

12. Ima, a stavio fotku one žabe kao što Tibor stavlja ovih dana haha

13. ево је тема

https://archive.moe/r9k/thread/22785073/

https://data.archive.moe/board/r9k/image/1422/89/1422896540207.jpg

хахаха колко је ово морбидно и тужно и смешно и страшно и све, идеш да побијаш недужне људе јер си бедник и стављаш одговарајући пепе меме...

14. kažem ja, sve je ovo Tibor prizvo

15. иначе ово је у америци сад већ стварно постало озбиљан проблем, постаје регуларна појава, чак популарно... чини се да су некад били више у тренду серијске убице а сада је ово. не знам стварно како би решили то...

16. kakvi su bolesnici na ovom forcenu brate.. pazi komentare posle dogadjaja, koja euforija..
    100x veci frikovi nego sa vukajlije

17. izgleda ne znam da linkujem, ovo sam htio da kažem:

Liberals blame everyone but the perp. They have zero concept of personal responsibility. It's the same reason why they love being taken care of by the government.

Reality:

It's not 4chan's fault.
    It's not the gun's fault.
    It's not America's fault.

It's his fault.

Now watch no news outlets at all focus on this comment.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.