Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da, kad bi se samo puls i šupak gledali.

I Ocean's 12.

2. YouCantHandleTheTruћ
    чекај. шта, вучић је био на полиграфу?

не, на ДЕТЕКТОРУ ЛАЖИ је био, одговарао само са "не" и прошао је!

е, а малопре чујем и да онај из курира, корниц, или како већ, није хтео да се подвргне полиграфу. а премијер јесте. иако је могао да се позове на имунитет. МИСЛИМ ДА ЈЕ САД СВЕ ЈАСНО!

3. Nije to jedino, ali je dovoljno za sumnju kad laže mali čovek :)

Ima ceo set takvih detalja, od momenta da se prisetiš nekog svog blama, preko zamišljanja da ti ispitivač radi nešto što ti se gadi, do grčenja vilice i gutanja pljuvačke. Nije poenta da totalno prevariš poligraf nego samo da ga dovoljno zbuniš da se ne može odrediti istina i laž.

Nisam gledao Ocean's 12, ovo sam čitao u jednom traktatu o pouzdanosti poligrafa, ima tome 20 godina :)

4. Da li ste vi Aleksandar Vucic?
    Ne.
    Da li ste vi Aleksandar Vucic?
    Ne.
    Ne.
    Ne.
    Prosao!

5. Jebo vas Bohor, nemam pojma s kim pričam...

6. тако ти је то у диктатури, брусе, никад не знаш с ким причаш!

7. јебеш га, нисам у току данас. мислио сам да је то стандардан државни удар за викенд, али сад видим да има нових непознатих.

који циркус.

8. A zasto je onda ovaj burazer iz kurira sto je izneo optuzbe odbio poligraf? Nemojte samo sad da kazete smestice mu :/

9. U diktaturi je bar jednostavno - samo prestaneš da pričaš :)

Počinje MiB 2 na AXN, odoh da gledam Rosario Dawson i onu anoreksičnu crnku iz tvin piksa. Ako u međuvremenu bude nekih novosti o rušenju države vi napišite pa ću kasnije da čitam.

10. немој, бруце, после ће бити касно.

11. Evo neki birazer sto gostuje sa vulinom kaze kako se rusi vlast i to vlast sa tolikom vecinom stanovnistva izglasanu-kriminalizovanjem vucica..

12. http://informer.rs/vesti/politika/43416/SKANDALOZNO-VUCIC-NA-SASLUSANJU-Policija-ispituje-premijera-na-DETEKTORU-LAZI

кад видим овакав наслов, помислим да државни удар врши ПОЛИЦИЈА!

13. хахахах СКАНДАЛОЗНО!!!

14. сад кад сам гледао шта се издешавало, видео сам неки наслов:

ВУЧИЋ ПРОШАО; БРАНКО НИЈЕ БРАНКО, НЕГО САША

15. Pa pala je optuzba opasna, morali su drzavni organi da provere, bilo je i saslusanje i sve to, kako mislite da je trebala da se resi ova situacija? Dajte ljudi kad vec komentarisemo da bude nalo ozbiljnije :/

16. немој, бруце, после ће бити касно.

Nije mi prvi put, ja sam bio punoletan i u SFRJ. Ustaneš ujutro, skuvaš kaficu i podgreješ sendvič od juče i sve kao da ništa nije bilo. Samo rakija malo poskupi prvih dana.

17. нисам мислио да не престанеш да причаш, него да не гледаш серију. свашта ће да се издогађа ноћас. лажем, јебига, неће ништа да се деси. морам то престати да радим. :( иди гледај серију слободно.

18. вама су давали сендвиче од јуче? па ипак смо напредовали! хеххехех НАПРЕДОВАЛИ ДРАСТИЧНО ФОТОВИДЕО

19. Ah, sećam se onog petog oktobra. Dođem kod cure, a oni me kolektivno nasekirani napadnu ko da sam Milošević lično jer sam rekao da to nije dobro. Jebiga, bio u SPS tada, to me koštalo pičke za par sledećih dana.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.