U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Вучићевић каже: "БРУСЕ, БУДАЛА СИ АКО ОДЕШ ДА ГЛЕДАШ СЕРИЈУ!"
Ovo su opasne teme, OPASNE FREKVENCIJE!!!
https://i.ytimg.com/vi/hdEDFl9hd4I/maxresdefault.jpg
Ne dobijam sendviče Radoje, to je samo za one koji vredno rade i nemaju nalog na Vukajliji :)
Jebote, ladno ste me zainteresovali za ovaj kulturni dijalog :)
сад се као сви зајебавају. а сутра кад падне вучић има сви да причају "еееее, кад се сетим кад смо рушили вучића ономад".
Bruse, u kojoj stranci nisi bio? :)
U opozicionoj :D
Ček' da se setim... nisam bio u LSV, nisam bio radikal, nisam bio u G17 i regionima, nisam bio u LDP... to od ovih poznatijih, mada jesam štampao nalepnice za Otpor pa su me posle izbacili iz SPS.
Znači, SPS - Drecunov preporod - DS - DSS - SNS. Razvojni put Bore šnajdera, levo-desno, levo-desno, ko i sve pijane budale.
A ne Pajo, ja uvek započnem u opoziciji, posle me narod uzdigne :)
dobrog ispitivaca sa poligrafom je nemoguce zajebati ako nisi 100% psihopata.
vucica nije sigurno ispitivao neko sa ciljem da ga uhvati u lazi nego da potvrdi da ne laze.
na kraju, bez obzira na to, najverovatnije i ne laze, ipak, sa druge strane je kurir, ali smesno je kako kada ne lazu oni to podignu na nivo apsurda, da bi to posle koristili kad lazu.
Pa to i ja kažem Celte, samo da zbuniš ispitivača u tom skromnom domenu. Daleko bilo da nešto ozbiljno traže, tu ne može ispratiti običan čovek.
јеси кад доживео да те руше, бруце?
Au, svaka čast :) A sad si uz vlast isto ili?
Nisam Truće, uvek me izbaci stranka pre nego što padnu sa vlasti. Ne umem da ćutim pa me niko ne voli sem ovih malih nacionalista.
Jesi li kakvu vecu korist izvukao od tog politicarenja?
Davno na vlasti nije bio ovakav psihopata..ne samo kod nas nego inace
Eh, sad. To ti je duboko filozofsko pitanje na koje je nemoguće dati jednoznačan odgovor. Recimo da bih veoma rado prihvatio radnu vizu za bilo koju državu koja tri zidare i tesare.
Nisam ni manju, a ne veću. Sve što imam napravio sam sam. Zato i živim od 300 evra mesečno.
Pa poligraf je da pokaze da je spreman na svaki vid saradnje, da nema sta da krije itd. Jbt, o cemu se vodi prica..
Ajte malo ozbiljnih komentara, iznesite misljenje! WAKE UP SHEEPLE !
нермине, је л' могу да те питам нешто, али искрено да ми одговориш?