Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ne mogu da prestanem da gledam u coin gif.

2. ја сам импресиониран, овако сам замишљао машинство кад сам мали био.

и ово јебе исто, само не као овај горе:
    http://i.imgur.com/Dn3myUd.gif

3. Ista su ta dva, u kom reakcije sam baš rekao da bi dojajnije bilo da su prekriveni, ne bi.

4. imalo neko kuče gospođa se zvalo tako nešto

5. A kad zazimi i led okuje te šarke?

6. Lakše ti je da olupaš led sa šarki nego da čistiš sneg ispred klasičnih vrata.

7. Stavi neku verandu ispred pa ne pada snijeg pred vrata sirotinjo

8. Anđelko, oni koji imaju ovakva ulazna vrata, ne žive tamo gdje je led, jer njih grije najjača religija na svijetu:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4d/Usdollar100front.jpg

9. Brt, ovo može svako da napravi.
    Zar ne vidiš da je ovaj iznad to ugradio na štalu?

10. Bruce

Koga zanima, bez obaveze i prinude, ubuduće ovde može čitati ono što pišem.

http://chugaly.simplesite.com/

Bruki, pa ti nisi Brus, ti si Rade-Radasin-Raca-Rale-Raka? E sad mogu dumrem... :)

11. Nije moguće da nisi znao!

evo ti još jedan link: www.chugaly.weebly.com - to je drugi aspekt moje šizofrenije :)

12. Srećan rođendan svima koji slave.

13. Au Bruki jos si i sotonjara :D

14. Jel može neko ko se razume, da mi odgovori zašto ovi linkovi za vesti sa RTS portala uvek izgledaju kao hijeroglifi?

15. Jel može neko ko se razume, da mi odgovori zašto ovi linkovi za vesti sa RTS portala uvek izgledaju kao hijeroglifi?

Ako ne grešim, URL adresu mogu da čine znakovi iz standardne ascii tabele, tačnije 128 znakova. Od toga su 32 kontrolni karakteri kojo ne ispisuju ništa, a ostalo čine velika i mala slova engleske abecede, brojevi i još nešto (tipa crtice i sranja). Ćirilična slova postoje u proširenoj ASCII tabeli koja se predstavlja na osam bita (i sastoji se od 256 znakova, među kojima su i ćirilična slova). Tako da kada ti je url na ćirilici što je slučaj kod rts-a, a s obzirom na to da su browseri naatajali pre nego što je omogućena ćirilična url adresa, vrši se implocitna konverzija i ova sranja tipa procenat pa slovo ili broj su samo heksadecimalne reference na mesto u ascii tabeli koje zauzima zadati karakter. I zapravo su samo prikaz za javnost, tačnije za tebe.
    Zašto još nije updateovana mogućnost, pa manje više jer je premalo sajtpva koji koriste ćirilični url tako da im šište muda da se cimaju još uvek.

16. fyrom slut reme etf baca kobjasn!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.