Podijeli sa Vukajlijašima

1. A u Prove pa ti se zaokruglio jbt možeš da se na maskembalu prerušiš u bingo.

2. Kao onaj bubanj okrugli za tombolu.

3. Kapiram loša je metafora ok je nije frka brt znam

4. Mickey Savage

Još malo pa krećem s trčanjem. Možda čak i na otvorenom, lol. Sa svojih 117,6 kila sam više nego mobilan! :D

Au brate, razumem te. :D Ja sam se jedva nekako smandrljao na 94, ne mogu da batalim masno jebga. Izbaci beli lebac, ako već nisi. Pređi na crni ili raženi ili izbaci leba skroz.

5. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/612358/POTRESNO--Gledala-brata-kako-umire
    Kako li uopste nekome kome je brat poginuo padne na pamet da ode na fb i stavi tužan status, pitam ja vas?
    A i ovaj jebeni blic sa ovim naslovima i velikim slovima. Nisam čitao nijedne novine skoro god dana i u zadnje vreme povremeno udjem da vidim sta se dešava i opet cu da prestanem, majku im jebem "novinarsku". Nema većih govana u državi.

6. savet
    Ljudi uzmite taksi...odbite da vas vozi iz kafane bilo ko. To vam je moj savjet. I rodjeni otac da dodje po vas odbite

@savet : Probusena ti fora!!!! kako to lepo zvuci.. ljudi uzmite TAXI!!! 99% ljudi nema za leb,a kamoli za taxi!

7. Какав драмосер тај са 99% народа који нема леба да једе

И ови што лелечу по вестима у коментарима су се попели на врх курца

8. ima za kafanu a nema za taksi?!?

9. Ko još ima za kafanu? TREBA SOMA POENA KAZANE PIČKO!

10. paninaro

ima za kafanu a nema za taksi?!?

ostavio u kafani.

11. Dionysio
    Ko još ima za kafanu? TREBA SOMA POENA KAZANE PIČKO!

skeč 'n' skeč

12. Imam drugaricu koja svakog dana jede 3 pljeskavice na dan i pije 2 litra kokakole a izgleda kada se skine u bikinu na plazu kao: https://londonoa.files.wordpress.com/2013/01/home-fitness-beach-bikini-body.jpg Neznam kako li joj uspeva jebem li ga ja se gojim i od leba a kamo li od pljeskavice :D

13. Neznam kako li joj uspeva jebem li ga ja se gojim i od leba a kamo li od pljeskavice :D

Па како, има пантљичару

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.