U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jebi Krle glupu opoziciju
https://www.facebook.com/bogoljubjkaric/videos/673372956191071/?hc_ref=ARQyOU3Kuk0U3EpNPHuNvc0ARPCKAKV8tcnOxEvYHcHQOsMQn3-gmXxgYfuiRUcsRDQ&fref=gs&dti=1413072448978883&hc_location=group
Komentari plakanje
800 kila ajvara, jel mu namera da udje u ginisa?ili mozda misli-ko napravi najvise ajvara taj je najbolji domacin pa prema tome najbolji covek da vodi drzavu..setio se i odbojkasica i njemu znaci ta medalja
nije bila losa ona spika u kojoj su krstic i tadic pederi,pa ih tetkica uhvatila kako srcu kite jedan drugom u skoli,al to se zataskalo.
Pa velika šiptarska porodica je.
izgleda da zimi jedu samo ajvar
bogoljub kupio 5 novih rostilja da ispadne da pravi svake godine i da se to pravi za sve.
kada je bio u egzilu,onda je preko skajpa pravio.mesao
a i bogoljub brka je 50 puta bolji od bogoljuba vonabi urban.
a i jebe mu se generalno onako prepunom para.
brate imam druga tipa prije godinu ili malo slabije naucio je frulu da svira i brate sad prije nekih tipa po godine otisa je bio da radi dolje na primorje ka konobar i prica mi moj brat koji radi sa njegovim ocem slusaj sad ovo znaci ovaj lik sto konobarise nije zavrsio skolu srednju i tata mu sredi da vanredno polaze ta govna tipa brate samo da se pojavi tata mu vodoinstalater platio tamo ovim profesorima plus im isa da im radi kupatila i cuda i znaci ovaj lik je samo treba da ojde u berane da se pojavi tamo i ovi bi ga pustili da prodje sve ganola godina je 600 eura ja mislim i on zavrsio ove 3 godine sad 4 godinu kao ide prije malo jace od po godine i tamo brate stao pred ove likove kao neka komisija profesora bila i ovi ga pitali kao nesto on brate na sve odgovara ne znam ne znam ne znam I NA KRAJ coek se dize i veli njima ja sam odje dosa da skupljam diplome
vadi frulu
i pocinje da svira
niko od tih profesora nije smio 2 mjeseca da zovne tatu mu da mu kaze kad su mu konacno rekli ovoga je iscera iz kuce i zato je ovaj pobjega na primorje
vratio se prije 10 dana ili jace eno ga u kucu nocas mi prica brat on i tata mu vracali se sa posla kad ovaj lik taman ovi u kucu ovaj iz sobe izvodi svoju neku kurvu
eto kakav bog zivi na koniku malom
je+o sebe ako ti nisi sad nadrogiran
Kad će vukajlija već jednom da vrati postere kakva šteta što ta opcija nestade :'(
Evo jednog koji mi pada na pamet:
www.dropbox.com/s/87axbrq9if6oox8/article-0-1A9F6E6B00000578-367_634x914.jpg
тренутно се воде преговори да се у секцији постера и реакција постави по један постер и реакција чисто онако историјски да се зна да је то било део сајта некада. не знам за реакције, али ја сам предложио један мој постер (који је неправедно обрисан) и видећемо шта ће сад каизен рећи.
chipsijeva nova reklama samuraju neki takvi ku*ci
stavili vulina u mladjim danima u reklami
pepsi soroš vučić vulin pepsi
Da li se slučajno na tom tvom posteru ne nalazi slon truć mislim da znam o kom se posteru radi
ja imam sve gifove na kompu koje sam koristio na vukajliji, i ja bih verovatno 90% njih pogodio sa istim tekstom, kao kad sam stavljao na vukajliju
е хвала богу да неко зна. упутићу каизена на тебе ако буде тражио сведока.
http://dangerousminds.net/comments/omg_theres_a_fully_functional_vagina_mask_for_sale_very_nsfw
neke psovke dobijaju na smislu sa ovim
Pogledaj komentare na dnu xD
Reakcija Makarončeva kad rakuni skaču najbolja reakcija sig.
Bohorče, jeste da si malo naporan sa striktnim ocenjivanjem forumovanja i to, ali brate moram da te pohvalim, jerbo zabiravih tad.
Guglo sam nedelju dana kako da pojacam vajrles al nista ne nadjoh, tvoj predlog za wifi ripiter je bio najbolji, evo upravo pišem preko njega.
Tilmo pošten čoek, zna da ispoštuje dobre ljude. Živi bili.