Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
https://www.youtube.com/watch?v=lLWEXRAnQd0
Koliko ovaj covek umiruje zivce, jebo bensice.
Jedini covek na svetu za kojeg na celom internetu ne postoji ni jedan jedini negativni komentar.
Picka smrdljiva jebem ga usta zvalava
Eto, postoji xd
:D
"Even a tree needs a friend" Kakav profesor!
Mirotočivi Bob Ros, uspavljivao sam se par puta uz njega
Al tačno nikakvih loših reči nema vezanih za njega
zamislite da se Tapi proslavio ovako, pa da random američki crnac piše "volim njegove klipove, ali otkako znam da je falsifikovao dokumenta za zemunski klan, ne podnosim ga kao čoveka"
A ne budem li zaživeo sam u narednih šest meseci, postoji šansa da ću da se upucam, pritom ni ne viđam ukućane preterano i zlatni su
Hahaha radj kakav prelaz
Kad se odselis pa opet grejanje, krovni prozori.... Xd
Nastavak boškovog kamena hahahaha
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=06&nav_category=11&nav_id=1311298
Opaa pa ovde se gleda džoj of pejnting sve u 16, ko kaže da na vukajliji više nema finih ljudi kakvih je nekad bilo dok su smarko i reme važili za ljute trolove
ништа лепше у животу нисам гледао
Radj, ako bi da se selis u NS javi se u pvt da budemo cimeri ko Dzoi i Cendler.
Kad se odselis pa opet grejanje, krovni prozori.... Xd
hahaha
veruj mi da sam razmišljao na tu temu i zaključio da bih išao isključivo na varijantu KLJUČ U RUKE i da mi bog da sreće i para da ne moram ni šrafciger da posedujem u kući i da dođe neko drugi da uradi to umesto mene, iako mogu dosta da uradim na kući EVO OVIM RUKAMA i uštedim nowac
Za autora Tilmo: ako ti ikako skok sa recimo 450 na 750 evra po prozoru ne bude pravio finansijski problem, uzmi neki prozor sa senzorima za kišu i automatskim zatvaranjem, uštedećeš živaca i živećeš lagodno, a svakako će da ti stoji u stanu decenijama, pa vredi svaku paru
Radj, ako bi da se selis u NS javi se u pvt da budemo cimeri ko Dzoi i Cendler.
mogu samo da uzvratim kontraponudom da ti dođeš ovamo, jer šta ću ja u novom sadu kad sam osetio velegrad xD
E, kad si vec pomenuo, jeste svesni koliko novosadjani tripuju da je ns velegrad u rangu sa beogradom?
300k stanovnika u odnosu na 2 miliona.
Papet se ne bi snašao u Beogradu
Bio 4 puta u zivotu xd
Jedan od ta cetiri puta - ekskurzija u zooloski vrt i botanicku bastu :D
S
T
R
I
C