Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa ja znam koja je razlika brt nego novosadjani imaju taj trip kad im pomenes npr guzvu kao ma znaam i ja zivim u gradu ili tako neki rad. A fazon nbg veci od ns, kg i nisa zajedno xd (odokativni podaci)

2. E a jesu i sad u NS newerovatne guzve. Doduse ne toliko zbog broja ljudi koliko zbog cinjenice da je pola grada raskopano. I npr prave se zgrade, nemaju dovoljno parkinga pa ljudi parkiraju na put, prave se jednosmerne ulice od dvosmernih itd

Daleko od toga da su guzve kao u BG (koliko sam cuo xd) ali da postaje sve nepodnosljivije svake godine, to je cinjenica sig (sig)

3. Papet, veći si beograđanin od mene, ja još nisam bio u botaničkoj bašti xD

A ovo za raskopanost grada nemoj da uzimaš kao parametar, pošto je i BG ceo raskopan trenutno i može lagano da ti se desi da pređeš 500 metara za 20 minuta(meni se desilo prošle nedelje)

Mogu misliti kako jedan stanovnik Los Anđelosa gleda na gužvu u Beogradu, kao na melem za dušu

4. Rađ znam da se sprdaš al to je glupost
    U Minhenu je npr manja gužva nego u Bg
    Nema da čuješ da neko svira, više traka, znakovi, milina voziti

5. Da ja vozim po Minhenu ja radim to

6. pa nemci imaju najbolje regulisan saobracaj na svetu.cak imaju i puteve gde nema ogranicenja brzine

7. Kad biste vi znali samo koliko se Leskovac izgradio i kolike su gužve u njemu, ne biste tako pričali i kukali zbog prenaseljenosti...

8. U BG čim padne neka kišica odma saobraćajni kolaps, kao jutros npr

9. jel imaju u bg-u oni semafori sto imaju dugme pa kad stisnes pojavi se zeleno posle 10sek

10. U Sopotu jedini takav semafor labo

11. mi smo zaglavili u 70im.to je super semafor, za kola je stalno zeleno dok pesak ne stisne a ne da cekas bezveze da ti pokaze zeleno a nema nigde zie duse

12. A koliko su stanovi u lazarevcu i kakav je za život ovako? xd

13. E ako vam treba treći ja bih bio ros u toj družini, ne pravim problem eto

Bolje ja nego šomi npr., mogu da zamislim tu frku kad je toalet papir pri kraju a šomi je u stanu, jebena situacija baš xd

14. Hahaha Šomi reciklira, koristi već korišćen. Odličan za cimera
    Štedi

15. Aco, klasičan si onaj nebitni lik u društvu kome se u nekom trenutku ukaže pažnja ko zna zbog čega. A on jadničak sav ushićen krene da lupeta samo da bi održao taj hajp u njegovoj glavici.

16. Ok batke skini mi se s kurca na par minuta bar kondom da promenim

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.