Podijeli sa Vukajlijašima

1. Космајац

Rađ znam da se sprdaš al to je glupost
    U Minhenu je npr manja gužva nego u Bg
    Nema da čuješ da neko svira, više traka, znakovi, milina voziti

pa dobro, slažem se da Minhen može infrastrukturom i kulturom vožnje da predupredi broj stanovnika značajno, ali takav režim imaš u Minhenu i u još tri grada na planeti i nigde više, Švabo je to xD

Los Anđeles ima triput više stanovnika na duplo manjoj površini od Minhena, 13+ miliona ljudi, nema tu pomoći, kad zaglavi saobraćaj, jebe mu majku, pratim gomilu nekih amera po tviteru/jutjubu i redovno se žale kako su se vozili dva sata deset kilometara ili tako nešto
    https://cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/51960637/842866223_99e9aca874_o.0.0.jpeg

Identičan primer, vozio sam kola u Bejrutu koji ima sličan broj stanovnika kao Beograd, al na četiri puta manjoj površini i onda sam se vratio u Beograd i ovde mi je milina bila da vozim(delom zato što mi ovde zapravo poznajemo saobraćajna pravila xD)

2. кад ћеш тилмо да искулираш кад те неко напуши курцем јер превише лупеташ глупости а не да га цео дан јуриш по сајту и покушаваш да вратиш

3. To si ti đembeli, ti to radiš.

4. не, ја тебе напушим без да си ми ишта реко

5. Haha a daj bre đembeli, pa ni sam neverues u to.

6. Drkanje > jebanje

7. bloudžab>drkanje>jebanje

8. толико си глуп да мислиш како ти овде све тероришеш, заправо само пишеш по цео дан нека срања срамота људе тога што ти пишеш уместо тебе да је

9. Terorise smorom realno

10. Ps imaš neki biznis za brzu zaradu?

11. Imam ako imas da ulozis, neke zgradice po batajnici se prave

12. Ima li nešto instant?
    Edit: kakve zgradice? Gde je tu profit?

13. Pa profit kad se prodaju stanovi jbt

14. Pa nemam ja milion jbt u zgrade da ulažem

15. 50k, par ljudi po toliko i eto ga. Rekao sam.zgradice ne zgrade

16. Koliko je tu kvadrat?

17. да добијем милион на лотоу накупово бих станова и издавао, сваки месец капне по 500 евра не морам да радим ништа боли ме курац...

18. Znaci zgradica za 150k, u babušnici jeste.

Sta li kenjas jbt hahah.

19. Tilmo preteruješ koliko si glup ok?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.