Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ХАХАХАХАХ.. па јеботе јануар је а ово је већ највећи фејл године. Чиме те кљукају у тој Лази
LOL
A sto ne bi i danas postojao neki Laza Kostic?Mada ja mislim da je ta emisija svesna sta radi i moguce je da je trol ili meta-humor u pitanju.
Ма океј, него је л' може неко из Шумске да ми потврди причу да је Додик уградио сензоре за крв из беле ајкуле у ноздрве како би могао да намирише кад негде слети комарац и пусти крв
Ја могу само да ти потврдим да ниси у ових 3 сата рекао ниједну артикулисану реченицу. Не спомињи Српску републику, имали смо засједање међеда избосне и гмизаваца изерцеговине и забрањен ти је улаз овамо доживотно. Било ко од вас србомрзаца да пређе границу иде под мач.
Верујем да сте измењали и новогодишње поклоне на том заседању од којег замало да се уруши Свемир у самог себе од толике концентрације нубарштине и шабанлука.. по један пар вунених чарапа
Пази вуњене чарапе су обавеза ових дана јер ноге зебу
Шта раду
Ма сад ћу те испрашити, деране, кад те отац и мати нису одгојили, е ја хоћу
Кад возим Аудија мог и пролазим кроз туњел тад ми нешто посебно мрзну ноге, а перем их редовно па не видим ђе узрок тога. И ја реко баби ај ми бона исплети неке чарапе да штите од студени онако непробојно и она узе оправи их и више немам тај проблем.
Слаба ти је циркулација крви у ногама, дакле.. вероватно имаш мање крви него што би требало. Ноћу забрави све прозоре и врата на кући, није искључено да те Додик посећује у сну.
Не знам зашто мислиш да је поседовање Аудија разлог да се неко поштује, чика Буљо.
Zato sto je audi marka i zakon i moc
Gledam nesto svoj profil, vidim 9 mjeseci kako sam registrovan. Da sam napravio dijete kada i profil, danas bih pisao na "moram nekom da se pohvalim" kako sam postao otac.
Ко зна шта је било па нећеш да кажеш.
Molim te, javi svim svojim kontaktima u Messengeru, da ne prihvaćaju ništa od osobe Roni Sirotić! Ima sliku s motorom, heker je i ima sistem povezan s Mesengerom. Ako ga neki od tvojih kontakata primi i ti ćeš biti "hekan"! Zato se uvjeri da li su to saznali svi tvoji prijatelji. Hvala. Posredovano je kao što je primljeno. Zadrži prst na poruci, koja će se obojiti a na dnu će pisati forward. Pritisni to i klikni na imena tvojih kontakata i biće im poslato..
https://twitter.com/i_iove_nature/status/1080577013512060928
Jao fendere ovaj klip je blago, hvala hahahaha
Fendere ti bješe treniraš borilačke vještine?
https://www.facebook.com/laweabuena.cl/videos/726245211066201/
Не, не тренирам. Колико знам, од вукајлијаша Пазл тренира кик-бокс, а Скочимиш карате.
ovaj lud isto ko palma