Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
И ја сам хтео на први аватар да ставим, али када сам видео ко све направио фору, па чак и она бабетина козма, притом и они од којих је потекла (Бох, Милош88, Пап итд) нису хтели, и ја сам одустао
Pidu dobar ti vic sta se ima izvinjavas :)
https://youtu.be/kjfBeZMBQos
Premotajte na 10. minut ahhahaha
Crnogorac iz Dnevnjaka na Balkan Infu gost
Шта није у реду са господином? Не разумем у потпуности било шта шта је написао.
https://ibb.co/9q0FZ4g
https://ibb.co/4T6WcgZ
mene su ovi degeni nahvatali za branka radicevica u knez mihailovoj pre godinu dana mozda, pita me neki pederko mnogo slican ovom voditelju da li podrzavam vucica i ja prvo kazem da 2 puta i on nastavi da me pita isto pitanje, ja kazem ajde dobro ne vec prenervozno, pita me sta je rekao branko radicevic na pres konferenciji protiv vucica ja kazem ne znam hahaha, naravno da ocekujes da neko ko je novinar ili sta vec da te pita nesto sto ima smisla, mozak ti jednostavno prihvati informaciju da postoji lik koji je branko radicevic i da je rekao nesto na konferenciji, zasto ne bi mogao da postoji branko radicevic neki random lik, kao da svi prate politiku i vesti debilne. Ne treba se smejati ovim ljudima sto odgovaraju nego ovima sto snimaju treba polupati kamere cim pridju nekome
Иди бре укурац занима шта тишти горепоменуту јединку
Види монодискусију у виду порука на мом пвт-у
Ма дамјахаха а баш је реално да затекнеш у року од пола сата пет, шест лобања које не знају оно што зна и сендвичарско-говеђа публика којој је ова емисија и намењена.. ако баш морамо да стварамо непостојећи морал пропагандних метода зла званог СНС, не знам зашто то уопште радиш када су ово плаћени ботови, ено оном на 2:43 се смешка сомундара из џепа са Вучићевим потписом на Вајфертовом челу
АОЈ МАЧЧЕ ТИ НЕАРТИКУЛИСАНА ВРЕЋО ГОВАНА
ma nije do toga ovo su isli redom i pitali ljude, verujem da se vise ljudi zajebe i pocne da prica o ovim pesnicima zato sto uopste nisi fokusiran na knjizevnost nego na to sto te pitaju, ne pada ti uopste na pamet da te podjebava retard i zato je jako smradovska ova metoda i svako ko ima iq visi od 79 moze da skapira to, ja sam se isto zajebao ali sam posle 3 sekunde provalio sta rade i rekao im da ne smeju da koriste snimak, pitam se koliko ljudi je precutalo to iako su skapirali da su se zajebali posle, a i mogu da iseku svakako taj deo
Глупане, капирам ја све то али мало је пренадувано... а знам да и син оне смрадуше Бјелице што је продала малог напредњацима у покушају унапред на фејл осуђеног да направе пандан Ивановићу, има 0 спржених буксни, хахах... хоћу да ти кажем да су те психологији учили "стручњаци" из напредњачког "центра за креирање илузија и паралелне стварности" (иначе финансираног из буџета, наравно) ово су стварно говеђе изјаве.. какав је сендвич, ботино ахахаха и овде би да се инфилтрирате јели
ne kapiram te ali ako mislis da je ovo placeno ljudima da govore, nije
a sto se tice ovog sina bjelice, mislio sam da ne moze neko da bude antipaticniji od onog lika iz corba tva
Мада можда и ниси, нализао сам се коњака, мало сам се почастио за Нову Годину па сам доста наоштрен.. не могу да вратим канџе назад у шапу
Хахах да он је био суверен на сцени антипатичности док се није појавио први Српски Напредни Син по професији и скинуо му ону круну са главе. Или је то беше Краљ носио. Знам да се и овај нешто самопроглашавао, смећар другосрбијански
Ма шта се правиш шашав, глупане, знаш ти добро о чему ја причам, крезавче.. ајде губи се одавде, говедо једно сендвичарско
izvini :)
И да више нисам чуо овакве будалаштине, треба да те је срамота
jebiga bio je s kulenom
Не мисли на велику црначку киту која ти ја у буљи док напушаваш људе мачче. Превише деконцентрисан будеш