Podijeli sa Vukajlijašima

1. аха, добро да могутје

2. Изгубио сам мој сребрни дилдо јел има неко да ми позајми други

3. Što obrisaše definiciju moju dobri ljudi ovi?

4. https://www.ana.rs/forum/

ako zelish bolji i kvalitetniji forum registruj se owde!!

5. I ja sam, sav materijal za pravosudni ispit ima tu, izmedju ostalog

6. Ja samo tu diskutujem kad su menopauze u pitanju

7. Čitam naslov ”Stefan Živojinović doživeo saobraćajnu nesreću”, odem na gugl da vidim ko je Stefan i izađe mi ovo

https://i.imgur.com/rrqtIvF.jpg

Zamisli da ti na Guglu stoji zvanična profesija ”sin Lepe Brene” xD

A što je najgore, momak je pjevač (nzm doduše kakav), nije kao Cecina retardirana djeca ili bivši muž Goce Tržan pa da nema drugu profesiju

8. Па какав никоговић треба да будеш јбт кхахахаххах
    Не вјерујем да га стварно уписују овако. Сигурно нека наша будала преправила

9. Pa taj momak treba da bude u najmanju ruku Saša Matić da se otarasi toga Brenin sin kenjate i vi

10. hahahahah ognjen vranjes stvarno jebo karleusu, nije lagao

11. ал није прошо брак нема пара оги ко тошићи и карићи

12. pa dal onaj tosic moze biti tolika picka da se ne razvede sad

13. ja da sam on pod broj jedan ne bih se ni zenio dronfuljetinom, ali kad sam ga vec popaso sad bih se razveo i ozenio neku prepicku od 22-3 godine

14. Tosicu ce poslije Karleuse svaka biti sa konja na magarca. Em sto su sve kurve koje on moze da ozeni (ganjaju fudbalere znaci guze se za jednu noc) em sto je ima i dvoje djece

15. как знаш мајестро даје врањеш трсио карлеушу дај инфо неки нешто

16. Tošić je morao da oženi Karleušu da bi potpisao za Zvezdu i da igra za rekpu to svi znaju jbg

17. Ma laze mali pacenik cujem nesto potrosio na njenom nastupu 20k evra za noc platio posebno obezbedjenje haha klinjo tripuje da je na ibizi sa roberto carlosom i djibrilom ajde balavac trebace ti milenijum u toj belgiji da ispari ta republikosrpština iz tebe seljačka

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.