Neka je okačio sve slike, najgori tip žena je upravo taj - šalju slike, jebu se, varaju muževe, a kad dođe do razotkrivanja onda je kriv on što je ona varala muža sa njim. I onda krene najgore prozivanje i najgori atak na lik i djelo, čovjek je samo odbranio svoje stavove i prebacio lopticu na njihovu stranu da se teniskim žargonom izrazimo. Sad neka se oni raspadaju polagano sami od sebe, ko jebe kurve. Stop nasilju nad muškarcima! Stop nasilju nad švalerima!
Umjesto da te kurvetine ćute i poklope se ušima i demantuju one sve skoče zavrat i krenu glumiti svetice i napadaju bivše jebače, eto on izmišlja govno, tužiću ga, ja sam moralna gromada, jebaću mu mater, polomiću mu noge, jel hoćeš? Eo slike kako žena drka aj ćao sad
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
https://www.republika.rs/zabava/estrada/111463/vranjes-objavio-karleusine-gole-fotke
Sajber seks!
kresovi, jelte
Jao kako si me demantovao, sve ovo vazi sto sam rekao u proslom postu osim "laze mali pacenik"
Ali brate kolki kreten moraš da budeš da objaviš gole slike koja ti je riba slala, ajde dečko vrati testise, ne trebaju ti jer si cava malena...
E jbg Mister nisu svi smekeri ko ti i ja izgleda..
Вас двојица и ја смо задњи витезови реда шмекера Вукајлије. Никад нисам никоме слао деје гола
Selac.
P.S. Dži se Jela dobro, mogureći :)
Niko ne postuje, jer svi drkaju...
Hahaha iskreno gledao sam joj insta preko laznog profila i vidim da se oglasila povod ovog slucaja u fazonu kao montaza od ranijih slika
КОЈЕ ТИ ЈЕ РИБА СЛАЛА ја сам одувек сматрао карлеушу као силилонску долину ајде зајебите дропљу
zbog ovakvih likova zene se plase slati gole slike
Neka je okačio sve slike, najgori tip žena je upravo taj - šalju slike, jebu se, varaju muževe, a kad dođe do razotkrivanja onda je kriv on što je ona varala muža sa njim. I onda krene najgore prozivanje i najgori atak na lik i djelo, čovjek je samo odbranio svoje stavove i prebacio lopticu na njihovu stranu da se teniskim žargonom izrazimo. Sad neka se oni raspadaju polagano sami od sebe, ko jebe kurve. Stop nasilju nad muškarcima! Stop nasilju nad švalerima!
Umjesto da te kurvetine ćute i poklope se ušima i demantuju one sve skoče zavrat i krenu glumiti svetice i napadaju bivše jebače, eto on izmišlja govno, tužiću ga, ja sam moralna gromada, jebaću mu mater, polomiću mu noge, jel hoćeš? Eo slike kako žena drka aj ćao sad
nemoj skocko brate, bas si se potreso
прво се она дебела сомборска гмазина олакша на нуркића па сад овај глупави ђујић босанћеро спавао карлеушу ахаха реши балију даб даб даб
na naseg Pera Nurkica? omg
православље је јако у том момку
Ma niko ne brani njen kurvanluk.
Ja samo kažem da je ovo sa slikama konkretno samo po sebi nesportski potez jako IMHO
A i lik je Fernado Šaban, nezavisno od cele priče :D
U han stjenicu kada podjem jaaa