Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Taman da se zapitaju kako je doslo do toga da ih jebe Bolja
Ледени тролу стари
redovno sam jebao i svejedno zavrsavao s upalom misica na nogama dosta puta tako da ne znam kako si ti jebao ta 4 puta ali nisi se uneo u posao kako valja
Након једног пута цијели наредни дан су ме бољела леђа и титрали мишићи испод задње стране врата, и то је било од каубојке, што сам навео малоприје као веома тешку позу. Дешава се, не кажем да је све пичкин дим. Али рецимо од доги стајла се никад ни не уморим ни не повриједим осим ако, јебига, улубиш кревет па ти кољено пропадне доље до даски. То ми се једном десило, али опет, није до позе у том случају него до кревета.
Do tempa je druže
Cika bulja voli dogi ahaha
Boljo se odao da je nevin
Hahaha maestro bog avatara na kojima su izopšteni ljudi
Fotomontaža je, evo i dokaza:
https://i.postimg.cc/wBrgX4rC/jkk.png
Kako je krenulo, ima da je objavi na FB.
Hahahahahahahahahahahahahahaha ama jel moguce ovo
Kad treba da kreneš da jebeš JK:
https://media.giphy.com/media/tEa6GpFtMujao/200.gif
Ahahahha a jeste vidli sto izbacila kurac od ovog hahah i napisala MIKROPENIS kao da mu doskoci, a na slici obican prosecni kur, nije mikro hahaha. I komentari su ZLATOOOO
ajmo prijavljujte sliku da joj ugase stranicu
nek misli da je neka zavjera haha
A žao mi ovog Duška, dečko izgleda skroz normalan, sad mu žena kači kurac od kolege, pa onda treba da svedoči da prepoznaje mladež na pičci, pa sve neke neugodne zavrzlame
neka dusko potvrdi da li je ovo picka njegove zene
Ja bih ovako to hendlovao da sam JK. flomasterom na pički nacrtam mladež. Odem na insta stori i pokazem picku lajv, da se vidi kao da nije moja. Platim par hiljada evra nekom što se bavi fotošopom da da izjavu da je fotosopirano, kao zvanicni strucnjak dao izjavu. Damage control
Da li stvarno ima budala sto veruju da je fotosop, pricamo sad ozb?
najvecu stetu trpi vranjes jer je morao priznati da je jebao ovog akrepa
Ma niko ne veruje da je fotosop i najverniji fanovi su se okrenuli protiv nje
Ne seri zmaju odlicna picka za svoje godine