Podijeli sa Vukajlijašima

1. sta me briga sto se super ljepkom cuva od raspada kad je svejedno sranje
    nikakva ona picka nije, nego se sluzi blagodetima fotosopa

2. Objektivno. Iako je plasticna, kvalitetno je odradjena jer ima kintu. Sasvim solidna bimbo tip pičke samo sto je droljetina, retard koji misli za sebe da je pametan

3. Inače mikro-kurčić je pleonazam

4. Jednom je Beni rekao za Žajka: Žajk, da si trol, bio bi najbolji trol na svetu.
    Za JK sam pre mislio da je trol, baš mnogo dobar trol.
    Nažalost, očito da nije.

5. Da li stvarno ima budala sto veruju da je fotosop, pricamo sad ozb?

Ne. Ja samo ne kapiram sta je mislila da moze da se desi ako salje slike picke liku i snimaju se kao srednjskolci na ekskurziji u Atini. Meni dece zao,ona i dusko su bordline retardi to se vidi nego greota za 10 godina u srednjoj neko da te jebe i baca fore kako drka na picku tvoje keve

6. Evo trazi sad da Ognjen demantuje ovo

7. Ovo se samo krvlju moze saprati

8. Da su imali onaj video call, kao unistavas nam zivot ovo ono, ima na njenom fb profilu

9. Da se nije ovoliko isprimala, nista od ovog ne bi bilo.

10. Al ne kontam zasto ne bi imali onaj video call kao a ona ima njegov bosanski i belgijski broj haha

11. Zato je Kevin Spejsi mag damage controla. Napravio presranje. Izvinio se. Povukao potpuno na godinu i po dana. Nakon toga klip na jutjubu gde je u ulozi Frenka Andervuda, a priča o sebi, pere ruke u klipu. Reakcije mahom pozitivne. Za par godina glumice opet u A produkciji i niko neće pričati o pedofiliji.

Jeca za razliku od Spejsija, izbacuje slike kurčeva.

12. Ovo će moći da pokrije samo procureli video-snimak visoke rezolucije.
    Starring: JK, Tošić
    Also starring: Mladež
    Directed by: Zli

13. smara kobila jer misli da su svi jebeno glupavi i da je ona sve VESTO uspela da obmane.....generalno me takvi ljudi nerviraju kad UMISLE eee dobro je izvukao sam se niko nista NIJE posumnjao uuhh kako sam inteligentan sve SAM ih izvozao....dobro je kravetino jbt, nisu ljudi tvoja dva deteta od 5 i 6 godina pa da nasedaju...
    i te ocajnicke fore kao zna da je muskarcima slaba tacka kita pa onda pokusava da udari na sujetu mikropenis...pritom ne da nije mikropenis nego mogu cak reci dobar centarhalf penis...mogu da zamislim kako je dusku sad hahahah jos onako gleda vranjesov penis koji ima njegova zena jos ova to naziva mikropenisom, a garant ni njegov nije dominantniji...

plus te glupe fore ko da ima 15 godina, kao posto je bezobrazan EVO BAS SADA mi je koleginica poslala njegom mikro kurac....da slucajno mi ne pomislimo kako je ta slika bila kod nje u telefonu nego odma ocajnicki pokusava da uvuce druge ljude u svadju, sto UVEK bas uvek rade osobe koje se osecaju ugrozeno/slabije/bez izlaza pa indirektno trazi pomoc od nekoga.....pogotovo sa tom patetikom UDARA NA MAJKU DVOJE DECE....ona je onaj klasicni gari koji se kurci nesto mrsti se sa facama, proziva i onda kad ga neki lik uhvati za ruku i kao aj napolje da resimo stvar bude, grljenje kao brate moj necemo se svadjati sta ces da popijes brate moj popio sam

14. i ovo kao neces igrati fudbal nigde na svetu vise ej bre hahahah....daj jbt kolki ona faktor umislja da jeste jebem ti

15. Ahahahha pezose ahahahah jebem ti pa na poso sam be jebem te usta hahahah vristim gledaju me ko debila hahahah prekini

16. mogu da zamislim kako je dusku sad hahahah jos onako gleda vranjesov penis koji ima njegova zena jos ova to naziva mikropenisom, a garant ni njegov nije dominantniji...

ovo boli

17. Hahahah ali CENTARHALF penis ne, ovom pezosu treba za penziju da uplacujemo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.