Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa to je skroz ok siguran sam da ce se desiti veliki rasplet u cetvrtak koji ce u znacajnoj meri uticati na geopoliticke odnose a samim tim i na moj zivot,mogucnost migracije u nemacku i cenu zejtina u maksiju.
i karleusinu picku ne zaboravi
ne seri bata sale molim te
Haha jeste sale soros I binladin su platili karleusi da pokaze picku kako bi zavladali svetom
skroz korektna pičkica jecina, očekivao sam nešto nalik poluraskupusanoj sarmi, drago mi je da me demantovala. vrv se porađala carskim, ipak nije želela da stavlja svoju prešsss na muke sa rastezanjem zidova i usmina šta već, ta pička je i dovela u sam vrh estrade. svojevremeno
ma meni se i vise svidjaju te malo raskupusanije, curanskije picke nego one skroz utegnute minijaturne, ove su mi mnogo perverznije
te malo ''lepršavije'' sa strane generalno su sve lepršave na neki sebi svojstven način, dok ove bez tih spojlerčića su sve vrlo slične ili čak iste jebo ih ja
Ajde ljudi ovako pre nego što počnem sa yt snimiću kratak video podrške za Ognjena. Jel ima ko sad na konjima trenutno da šeruje?
uradi analizu ovoga sto se desilo, da je emancipacija dovela do toga da ce zene da uniste porodice jer misle da imaju prava da varaju i da im se ne sme prebacivati za to, iznosi dokaze kako smo provalili da je istina sta fudbaler prica, kazi da je ono sasvim solidan kurac , imaces za 2 dana 150k pregleda
obavezno da je solidan kurac
idealan start za debitantski klip, vrlo aktuelna tema, čist penal
Da da zicer ti je ovo sad il nikad
https://www.instagram.com/p/BsqehS-g7A3/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=n0drsyq294tt
Da leglo ti ovo ko budali šamar
hahah, a moras na ju tjub da snimis video, jedno 6-7 minuta onako ozbiljno da iznosis cinjenice
jel ovo trejler?
pocni video sa ''razmisljao sam se da li da dajem svoje misljenje, posto imam ogroman uticaj na srpskom internetu, jedan sam od zapazenijih autora na kultnom sajtu kojem necu sada spominjati ime, pa sam se bojao da bi tako mogao da navucem jos veci gnev na zenu koja je...'' i onda pocnes sa tim kako je varala muza, kako nije mislila unapred nego je samo gledala da zadovolji svoje ogromne seksualne apetite i sada kada vidi da je pogresila onda kao devojke koje se pijane jebu sa nekim pa se sutra pokaju i odluce da okrive muskarca da je silovana
Ahhahahaha koliko pregleda jebem ti
300 za 5 minuta
popularan si decko.
sa vuke mozda imas 7