Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sad sam malo izvrteo njen fejs da vidim tu farsu i šta sve tu ima. Karleuša živi tj je do skoro živela u Turskoj i sad svaka 20-30. slika na fejsu (a ima ih pun kurac naravno) joj je neka svinja da l mrtva da l živa i neki natpisi "kako možete ovo da jedeteeeee" "nemoj me tući pls :'(" "nikaaaad ne biiiiih moglaaa da nosim krznoooo ovako ZVEEEEERSKIIIIII ubijene životinje bolimeeeee toooooo....."
Ponovo, Turska (muslimanska zemlja), svinja!
SLUČAJNOST? NE BIH REKAO!
joj skoro sam gledao ovu grbavu ciganku i muza joj na jutjubu naduvan sa drustvom pokrepali smo
zvoni joj mobilni i javlja se i prica nesto tipa "da tata, dobro"
okrece se njen muz kamermanu i kaze "to ujko zove"
incest level 9000
pored zaklanih zivotinja mozete prijavljivati i slike djece njene ako su u kupacem jer fb i instagram i to ne tolerisu
Devojke su stvarno mnogo razmazene poneke, jer cim joj kazem da samo zelim prolaznu avanturicu sa njom i nenameravam nipokoju cenu da se zenim sa njom, onda ja sam nju mnogo povredio, ja sam olos od coveka za nju, i bla bla da nepricam jos za kakve stvari ce ona jede govna o meni.Stvarno je ona mnogo ualjena cim se zbog toga ona toliko mnogo uvredi, sta ako sam hteo ja i drugi samo prolazni seks s njom bre nije smak sveta jebote.
https://i.imgur.com/4dD3Epp.jpg
ima li neka emisija gde karleusa pokazuje svoj stan, ako se slikala u stanu moze da se uporedi pozadina hahah
https://www.kurir.rs/data/images/2019/01/15/15/1737013_whatsapp-image-20190115-at-15.56.23-15-01-2019_ff.jpg?ver=1547564568
POSRALE TE VRANE
ili neka slika sa drustvenih mreza gde se vidi da je soba njena
https://www.instagram.com/p/Bsp7PSthhGx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=jyd9ve2rr70l
Solidna doskočica
Karleuša javno pljunula Vučića
Njene gole slike puštene u javnost
Slučajnost?
Ne bih rekao
hahahahaha
посрале те вране хахахахах
1. Dolazi Putin
2. Vucic se sastaje sa zapadnim ambasadorima
3. Frka oko statusa Kosova i izgradnje Turskog Toka
4. KARLEUSINA PICKA!!!! VID NARODE VID!!!
Brate...
Da li stvarno treba da me boli tuki sto dolazi putin
O da... Iz vise razloga, nijedan nema veze sa rusofilijom.
navedi jedan. Osim sto cu se jebati po prevozu
hoces da kazes da Vranjesa placa SOROS??????????
ови балијандери каце активирају јебем их у главе умоболне
Ja mogu da kazem jedno a to je da ja postajem neverovatno ali iskreno srecan kad se neka lepo gradjena tip top riba jebe sa nekim debelim ili zgoljavim gejmerom npr. jer za nju smatram da ne zasluzuje bolje uopste.Ja sam toliko daleko otiso u radovanju tudjoj nesreci da se eto radujem kad ekstra gradjena riba ima skroz na skroz zgoljavog decka.
Ti mene ozbiljno pitas druze? Da li si svestan da je sada vreme preokreta u svetu i da se veliki opet nadguzuju preko nasih ledja? Zapad opada, istok krece navise. Situacija je ofrlje kao pred 2. svetski. Izuzetno me interesuje sta ce Vlajko da javno kaze i sta nece da kaze. I izuzetno me interesuje koji ce on kurac kod nas uopste.