Podijeli sa Vukajlijašima

1. Klip na yt sest minuta da bude ne vise, i odvali nesto nek bude glupo ili pregenijalno al nesto sto ce da trigeruje da ti komentarisu, i obavezno moras u pocetku da im odgovaras na komentare, da flejmujes dodatno

2. sad ili nikad maestro
    ili si pukovnik ili si pokojnik nema nazad

3. hahaha kako moze bilo ko da ga mrzi sad s vukajlije

4. plašiš li se karme maestro hahaha

5. Moraš navući gnev mase

6. ako ikad budem imao pristup nuklearnim bojevim glavama jednu cu odvojiti za srbiju

7. баш је срање овај маестров клип, као да га је снимао онај ћелави митровић из Крушевца она мајмунчина

8. Бохор
    Niste sanjali ja sam pričao probaću da nađem da vidite vi tu paralelu
    Mislim bre da je bila udata da l za ovog il brata mu

Bila udata za ovog debelog. Pa matorim Karicima dojadila kurvetina, a debelog nisu mogli da odvoje ko od tegle slatkog, pa namestili nekog rasplodnog bika da im bude satro telohranitelj, pa je ovaj bikonja pamprcio, pa namestili debelog da ih zatekne, pa je onda oterali, a da ni posran dinar nije dobila posle razvoda, jer je ona napravila sranje. Ukratko receno...

9. карлу да годнес јао

10. Ma to su placeni nalozi. Daje im sig po 200 300 evra mjesecno

11. Ma kurac su placeni,to su prosto debili od ljudi, nemoj da ih precijenjujes.

Ja sam stvarno mislio da niko nece braniti kurvu. Zajebo sam se.

12. Feminizam se mahom svodi na branjenje kurvi

13. https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=2837#post_3961663

jbt ni malo mi ne liče deca na karleušu.. ko zna dal su uopšte deca njena il je neko drugi svršio u tošića

14. Ej al nesto se mislim za Tošća... Lep dečko, ima milione, solidan fudbaler, generalno ga sa sportske strane gotive, jebe sasvim ok pičku i sig plus sa strane, vozi ko zna kakvu makinu, putuje... a predmet je sprdnje propaliteta poput mene i uvek će biti...

15. U jbt tek sad vidim da postujem ovo u pogrešno vreme, nastavite o Karleuši <3

16. ima na naslovnoj kurira jos neka njena slika gola skroz, jel ima to negde na netu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.