Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ej al nesto se mislim za Tošća... Lep dečko, ima milione, solidan fudbaler, generalno ga sa sportske strane gotive, jebe sasvim ok pičku i sig plus sa strane, vozi ko zna kakvu makinu, putuje... a predmet je sprdnje propaliteta poput mene i uvek će biti...

Hahaha xd

2. на ком је ово снимку џереми?

3. Ma oprostiće joj Disko sve. To je velika ljubav, ne zaboravimo.

4. Sta mislite kako da snimim klip

1) ja sam u klipu sam pricam
    2) ja i drugar on u nekog kobajagi voditelja a ja pricam

5. 1111111111111111111111111111111111111111111111

6. Ja pročitao "1) ja sam u klipu sam PRCAM" :)

7. Snimi klip gde prcaš i istovremeno analiziraš skandal Karleuša.

8. Dajte ove nove slike sto su u kuriru necenzurisano

9. JK snima rimejk "Janičara". U spotu Tošić izlazi iz mercedesa i prepoznaje joj mladež na pičci i ona mu se obisne oko vrata, ona pokazuje cenzurisan srednji prst sa zvezdom, ide fejd aut autotjun

10. Марко
    на ком је ово снимку џереми?

https://www.youtube.com/watch?v=XOxtAnoHSx8&t=4s

Očekuj poziv xD

11. договарали смо се теша и ја ал ништа од тога

12. Haha usro sam se od smeha na maestrov snimak na ig

13. договарали смо се теша и ја ал ништа од тога

to zato što nećeš da sediš na istoj stolici gde je i Ćićo sedeo?

14. Vucic ce Putinu pokloniti stene Sarplaninca sa Kosova hahaha iskidao sam se na ovaj naslov

15. Dodje stene kod Putinovog Sibirskog tigra ovaj ga pita "odakle si ti" kaze stene "sa kosova" kaze tigar "a jeli prodao dole sve dosao u moskvu da kupis stan na crvenom trgu"

16. E Pigluuu aj vrati pičku na avatar, ne stoji ti ovo

17. Evo je, samo za tebe. I dobar opis ispod avatara hahaha

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.