Pa malo me kanali to što sam trenutno u bankrotu, pa ne mogu da se ubacim u režim preobjašnjavanja, štono kažu osetili bi ljudi tu neku auru mojih praznih džepova. Kad uletim u lovu, počeću da snimam, imam i solidan koncept, mix svega i svačega+ specifični gosti
Ode sve u picku materinu. Kad sam napisao da snimam za 5 min otisao sam da se iskenjam i reko kad izadjem snimam klip od 5 min i to je to. Kako sam izasao moje dve majmucine od roditelja mamu im jebem popeli se na sprat i poceli da ispustaju vazduh iz radijatora. Majku im govnarsku jebem sat vremena su ostali evo me van sebe totalno izbacen iz takta nema teorije da ovakav snimim bilo sta
Ode sve u picku materinu. Kad sam napisao da snimam za 5 min otisao sam da se iskenjam i reko kad izadjem snimam klip od 5 min i to je to. Kako sam izasao moje dve majmucine od roditelja mamu im jebem popeli se na sprat i poceli da ispustaju vazduh iz radijatora. Majku im govnarsku jebem sat vremena su ostali evo me van sebe totalno izbacen iz takta nema teorije da ovakav snimim bilo sta
Znaci ovo je gore nego kad bohor nadje stevci posao a on mu posalje ziro racun
Maestro stvarno si picketina, a imao si zalet, znaci skoro nije bilo ovoliko ljudi na vukajliji, em imas i o cemu da pricas, papet bi te reklamirao, onih pun kurac hejtera sto ti dolazi na insta svakih sat da vidi da l nisi sta izbacio novo, nabio bi 10k do ujutru realno
Маестро ♦
napisao si ovo ljudima koji su secirali privatni zivot jelene karleuse uporedjujuci slike carskih rezova i mladeza sa njenim privatnim fotografijama, zaista
Pa malo me kanali to što sam trenutno u bankrotu, pa ne mogu da se ubacim u režim preobjašnjavanja, štono kažu osetili bi ljudi tu neku auru mojih praznih džepova. Kad uletim u lovu, počeću da snimam, imam i solidan koncept, mix svega i svačega+ specifični gosti
Maestro, imaš materijala ođe od Glupana i Pezosa ihaaaa, ako ne iskoristiš šansu sada, skapati trebaš.
https://i.gyazo.com/ab4e2578bac3d3abcef0d3bfc94b4498.png
karleusa sestar zvanicno obrisana sa tvitera
https://imgur.com/a/5LZNviX
Chemitrails?! Slikano jutros u 7 i 15.
kriva ti kapija bas. sto ne sredis to domacine
Prso si ti skodilace
kakva picka.
Cak mi i kornelije odgovorio na poruku, mogo bih imati 50k pregleda samo da dodjem sebi malo
I treba da nestanemo kad nam je važnije šta rade Kurta i Murta od onoga što nam život kroji....
majmuncino tisina
Cikara
Picketina.
primjer:
e brate aj snimi klip nemoj da si cikara
plus i omiljeno i predlog za odabrane
Odabrano. Pu maestro jebem ti kolje
Pa jebemu atomskog miša, jel mora baš da se ovako debilišete
Znaci ovo je gore nego kad bohor nadje stevci posao a on mu posalje ziro racun
Maestro stvarno si picketina, a imao si zalet, znaci skoro nije bilo ovoliko ljudi na vukajliji, em imas i o cemu da pricas, papet bi te reklamirao, onih pun kurac hejtera sto ti dolazi na insta svakih sat da vidi da l nisi sta izbacio novo, nabio bi 10k do ujutru realno
napisao si ovo ljudima koji su secirali privatni zivot jelene karleuse uporedjujuci slike carskih rezova i mladeza sa njenim privatnim fotografijama, zaista
ja sam za to da se trajno banuje maestro sad. posle ovog nema nazad.
uvrijedio je cijeli sajt. i zive i mrtve autore.
Mene je prijatno iznenadio, iz istih smo krajeva rodom, a izgleda da je i on FON zavrsio. Lijep pozdrav prijatelju
Hahahah bas bas glup izgovor
Razocarao si svoje fenove maestro