Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo snimam ga za 5 min
Vidjecete da ce kurvestija sad da se ucuti, i proci ce ovaj hajp oko ovih desavanja i nas maestro nece stici da objavi klip koji bi ga vinuo u sami vrh jutjuba
Joj šta sam ja radio po ovakvim prelima.. još imam ožiljak poviše čela kad sam razbio čašu u glavu mortus pijan
Ohoho cekamo spremni
Daj odmah kači ovde dok je friško
Dodajte sta ko ima, mislim od ideja sta treba da kazem u klipu
Prvo i osnovno:
Pozdrav jutjuberi
ja sam čika DEJA AXAXA
Tebra umjetnicko ime na yt nek ti bude Deky Kasikara jer vjerovatno negdje u nekoj Juznoj Dakoti postoji neki lokalni youtuber sa imenom Maestro
pa ima vec nalog valjda
al sad ce da snima a nije ni smislio govor.
mnogo si brate neozbiljan, mi smo se svi bas ulozili u tebe
Kad pravis kanal imas izbor promjene imena koliko se sjecam
Maestro misli da je KLASA, pa da može da improvizuje. Video sam mu sliku, deluje kao dobričina, k'o Duško Tošić onako. Kekek
Neovisno od naloga, kada kanal pravis onda imas opciju da upises ime
Navukao je hejtere ovim kratkim klipom na instagramu, sada kad isti ti hejteri uprate kanal ozbiljno ce se zabrinuti al se ovaj zaleteo
Ajde bre, pojačaj Šabac u tebi, ne brukaj Zapadnu obalu. Samo hrabro i imaš moj sub, brat za brata, nub za nuba!
https://m.youtube.com/watch?v=95hQtLg-EsA
Nemoj da snimas nista,jesi probao nekad da pricas 10 min iz glave? Jos ne znas ni o cemu a nisi ni bas harizmatican sa onim glasom procices kao ostalih 3837 srpskih jutjubera u pokusaju sa 2k pregleda po klipu. Dobro prvi cemo ti nabiti preglede to stoji.
posle cemo mu nabiti kurac
Udari tri vinjaka prvo, pa onda pred kameru. Nema na čemu
Ja bih ovog Valentina Rossia slusao na yt i ne bih posumnjao u njegov uspjeh. Bas brzopotezno odgovara na forumu i tu i tamo baci finu sintagmu al jos uvijek je Zapata vodeca nedovrsena jutjub persona ciji podcast cekamo ko ozeb'o sunce