Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
https://www.instagram.com/p/BsvQi61g8_c/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=17k5v5em6z3h2
dobro je al moras vise da vredjas karleusu i generalno sujetu zenama.....tipa da napomenes da li ce sada dusko da zadrzi decu i jeleni da dopusta da ih vidja jednom mesecno ko sto bi ona uradila dusku da je bila obrnuta situacija, plus da treba da placa masnu alimentaciju ako vec ima 80 miliona ko sto prica okolo ko i tilmo sto prica da ima 1000e platu, onda nek daje mesecno oko 20k evra alimentaciju dusku
Kurac je ovo, nema vise, prosla je ta prica. Uspeo sam na prvom klipu da tagujem karleusu na 5 min dok nije skinula i blokirala, to mi je donelo bas dosta pregleda, sad to vise ne mogu i prikucacu na nekih 1000 pregleda. A toliko sam na proslom imao u prvih 5 min
Da sam dobio evro za svaku pohvalu da sam lep od kad je krenulo ovo sa instagramom imao bih jedan evro. Hvala Bohore.
јел ова пљуга треба да дода на зајебаности или?
naravno da ga je obrlatila da se uda za njega bez predbracnog ugovora
Napravi te na rogonju, i još ti uzme pare. Pa jebem ti...
јебо сам црнкињу у уторак иначе
Mlako to je ovo Maestro...
Crnkinje smrde bas mnogo, ali cestitke svakako
dje crkinja u kini, makse
има колко оћеш јеботе
jesi joj pokazo snimak sa nekog Grand doceka dje pjeva Darko i reko da si to ti? kekeke bas sam smesan
Jučerašnji Informero
https://serving.photos.photobox.com/620555785941bee5fae77d879d3fb16d604cf6dc8a842f063ef51917427c3642e1b732bd.jpg
konkretnije pitanje, jes' platio na kraju?
jedem govna nemoj se ljutiti. odakle je crno celjade i cestitke i smoje strane?
не мада има доста африканки које се курвају овде
тј. у гванџоу (тамо где је фамилија Тошић)
fin rulet, jebati afrikanku sto dosla u kinu da se kurva
bolje i to nego karleusa, realno
Sa kim se kurvaju majke ti, ne znam otkad su crnokošci popularni u Čajnari, logičnije mi je da dolaze Ruskinje da se kurvaju