U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
https://serving.photos.photobox.com/047211435b29c004caf42d0a2a97cb0275d3cc33fd1be965763f1f64a1cf11fcbfae5034.jpg
како сте изложили ову мајмунчину маестра свака вам част
Maestro moze biti nesto kao domaci Jake Paul.Svi ga mrze ali zaradjuje dosta para,ima talenta za to,a posto je strogi biznismen,kes,kes i samo kes,nece mu to predstavljati problem.
Кад ће нови клип, Маестро?
Имаш потенцијала да постанеш успешан инфлуенсер, већи чак и од муђа.
zasto pricas kao da si na botoksu na onom klipu, to sam zaboravio da te pitam maestro karo
ne znam sta sam ocekivao od degenka kao sto si ti ali toliku ustogljenost nisam, ponasas se kao kakold verzija pezosa
takodje i jedno pitanje, da li je to kajzen stavio da ne moze da se edituje/obrise post posle kratkog vremena?
Neko je skoro pomenuo da bi debeli trebao da ide na Balkan Info kao Pujo Sotka. Hahahahaha. Pa ta degencina pusta nema ni 20% prava da staje iza tog imena koje je nekad zarilo i palilo internet mase. Kad su tom degeniku inace nevinom u 28 godina dali tu stranicu, sve sto je uradio bilo je promovisanje pederluka u vidu Dzoni Lika i selo gori dragojlo radasin smijesno. Zato ce zauvek blejati sa svojih 3-5k pratilaca slepac.
https://www.instagram.com/p/BsYulaNlfDY/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=12m5amg8tgqe1
Nije bitno kad si jebo, bitno je kakav si covek...
hahahah secam se kad je jebac zabranjivao bilo kome da pravi puyo sotka majice jer je on bio vlasnik tada i samo on je imao prava na to
inace
https://www.kurir.rs/stars/3190611/drama-dusko-tosic-se-razvodi-od-karleuse-zvao-najboljeg-advokata-nece-da-joj-oprosti-aferu-s-vranjesom-jk-ostaje-bez-miliona
valjda ga neko posavetovao da sacuva bar ovo sto ce u buducnosti da zaradi....
naravno da ga je obrlatila da se uda za njega bez predbracnog ugovora
Sad ću da snimim video podrške za Duška
https://informer.rs/data/images/2019-01-16/stampano_1238_naslovna-informer-17-01-n_l.jpg
Hahah Informer najjače novine ikad
Ja se sećam da sam prijavljivao svaku pujinu objavu i koliko sam mrzeo debelog zbog antisrpskog i antipravoslavnog delovanja sa puje, tu stranicu sam mrzeo više od engleza
ZASTO DA SE ZABORAVI??? zasto majka dvoje dece, koja se najbizarnije tuca muzu iza ledja skoro i ne krijuci sta radi, ista ona KOJA je tolke zene NAZIVALA kurvetinama i zabijala nosinu u tudje zivote, vredjala do bola sve i svakoga, smejala se seki aleksic dok jos nije mogla da ima dete kako je sterilna, ona kojoj muz svakog meseca daje stotine hiljada eura da moze da trosi na sebe, a ona ide okolo i jebe se i svi to znaju i svi kao treba da cute o tome jer je ona majka i unistava joj se porodica, sto nije mislila o tome kad je isto ona to radila drugima....znam ja jeco i za pricu da u nekom klubu cini mi se u svajcarskoj smrkala koku sa gazdine kite na sred separea nego nisam hteo ranije to da iznosim ovde, al ne razumem zasto bi trebalo da se staje sa mazanjem govana po njoj jer je zasluzila....sta kako ona to zamislja da svet funkcionise....desi joj se sranje i jaooj ujj ne moze to tako kme kme sve nek se zaboravi predcednice naredi te im....jedina pomoc vecini ljudi je da dotaknu dno da ne mogu dalje i onda ih muljati po tom dnu dok ne skontaju kolko su ustvari mizerni i nebitni i sami se ne pokaju i promene, tek onda mogu da dobiju oprost od mene....do tad me boli bas kurac sto ce njenim cerkama da govore na ulici kako joj je mama kurva
ovo mozes komotno doslovce ovako procitati u klipu
dobro je što to nisi snimio, jer zaboravio si da pomeneš najvažnije, tojest da ono nije mikropenis nego sasvim solidan kurac
+1
Meni su najjače ove droljetine što se solidarišu sa Krmeljušom, kao "sram te bilo imaš ženu i dete" a ova kao nema dva deteta i muža hahah.. pa je još i bolesnik i paćenik, perverznjak jebeni hahah a ova starija od njega 11 godina.. da je obrnuta situacija, i da je lik od 40 slao fotke devojci od 29 pale bi prozivke MATORI PERVERZNJAKU KAKO TE NIJE SRAMOTA njanjanja bla bla bla mrš u pičku materinu bre
ovo ce da ih trigeruje i zato valja pomenuti u klipu
Nije mikropenis nego sveti Trifun!
moram da te razocaram zmaju, ali nece biti klipa.
Cikara je starobosanska rijec za picku, tako da eto. svi smo potisteni.
Video podrske Dusku mozete videti na mom instagramu
pa daj link