Podijeli sa Vukajlijašima

1. brt samo mi reci da joj sad neces napisati da je bilo obrnuta situacija duska bi razapeli, oduzela bi mu ruzne cerke i uzela sve pare, a sad treba da se sazaljevamo na kurvu koja vara muza kakve montaze i namestaljke

2. триаде не постое јер је марко тамо и он зна подземље

лаки боготац

3. Hahah marence se opasno izmangupirao, tipa gordo pita ko je taj i taj manje poznati vukajlijaš, pa onda demistifikuje zivot u kini iako niko to od njega trazio... ponašaš se kao da si korporativni belac u sklopu trijade a ne neka dadilja žute životinje. Tzv bushido sindrom. Curb your enthusiasm i onda ćes opet biti moj omiljeni debeljuca četnik.

4. иди пери буље бабама у немачкој

5. I prozivke su ti slabije.

6. Hahah al kako mi je smijesno ove ribe komentarisu dole maestru ove klipove kao "jel moguce da sam naisla na nesto ovako" a vamo nas 30 na vukajliji bodrimo maestra da pravi ove klipove hahaha

7. meni je izuzetno blamantno videti osobu 20+, a da nije već neko vreme medijski poznata kako izbacuje nekakve klipove, vlogove šta već po yt ili instagramu (na kom nemam nalog osim ako mi ne zatreba zbog posla ili nečeg stvarno bitnog) i kenja svu pamet ovog sveta.
    ok mi je ako su kvalitetni tutorijali ili oni kompjuteraški frikovi, ali naglašavam opet kvalitetni. Ništa lično maestro, ali ono, blamantno u svakom slučaju jer je ovo ipak Srbija a ti pucaš na karijeru tjubera nekakvog. Al ako te to ispunjava, you go ahead girl! :)

8. Zapata porvocira Markića koji se isčuđaje ko je Valentino. Markić se brani i salbašno mu odgovara i tako jovonanovo. Masetro je malo porastao u moje oči samo tako nastavi puna podrška i da sto godina još živiš.

9. Ne slazem se s Manijakom, neki klipovi koji snimaju ljudi poput maestra mogu biti vrhunska zabava ako se odrade kako treba

10. Manijak prati samo Cileta Srpski Tutorijali hahahaha

11. nznm za cileta, uglavnom kliknem u rilejted na ove strane, tipa LGR, Gggmanslives, Angry Joe i njima slični, koji obavezno ubace po koju dozu vrhunskog nerd humora

12. zaboravio sam Knights Arcade i 2kliksfilip, a baš su šašavi

13. neki klipovi koji snimaju ljudi poput maestra mogu biti vrhunska zabava ako se odrade kako treba

https://www.youtube.com/watch?v=PbBzhqJK3bg

14. Да Мујане, ипак је Мајка, престах да читам ову феминисткињу чим сам то пролитао орпостите на неупућености :()

15. Mala prica:

Danasnji klinci su brutalni jebote ahah, imam dva brata po 14 god pa znam. Naprave dva instagrama, jedan regularan npr petarperic06 i drugi privatan, petar_priv i u opis stave “samo gotivni”. Haha zamisli tu deciju traumu da krenes da followujes neku malu sto ti se svidja na privatnom a ona odbije hahaha jebem ti koja surovost

16. каква је ова милутиновићева

17. Slaba faca ali telo solidno. Tripuje se da je picka ima followera dosta

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.