Pamtim vremena kacmo igrali
A G A R
G
A
R
to je bila prica o lajfu bukv
konkviztador su zasrali načisto nekad bio goated
Jel taj konkviztador isto kao americki TRIVIADOR ?
A na slagalici srpskoj sam harao davno nekad, nisam je igrao godinama iskr
H A R A O
A
R
A
O
не знам да одговорим на плидуово питање тривијадор и тако то али се сећам буквално бар 2010 да се пикало то много добра фора било
Ovaj triviador je bio fazon pitanja i osvajas teritorije zemlje i tako, igra se protiv drugih
да да то је и конквизтадор а тривиадор нема за комп ја ушо на сајт мораш скинеш на гугл плеј
e pa ista fora bila i konkviztador samo kao mapa srbije 1v1 i imaš teritorije osvajaš itd itd
prvo ponuđeni odgovori pa ako obojica tačno odgovorite onda tie-breaker pitanje bez ponuđenog odgovora ko prvi odgovori taj pobednik
имо си и више играча типа 3 4 колико се сећам
Celt brt ako si gledao Apokalipsu znaš da bi Dastina def. zapamtio, a sa Totom imaš mimova milijardu (Džordan Pul npr)
To je to woozie & šmo, na istom principu je triviador
Trivijador, sve tripujem plidu misli na Travian
Dobar bio konkviztador, nikad se ne zna kad će te oduva neko pod nikom Tina995 a u stvari iza tog nika par uduvanih ortaka, tako nešto
ti, kweezu, da cutis
A R A O
R
A
O
Valjda znaš da mi ne koristimo to njihovo H
https://www.sporcle.com/games/guide/mufc
Ima ovde svakojaki kvizovi. Neki mora se ukucavaju imena pa bude smor (kao ovaj što sam poslao), a neki su na klik. Fino za ubijanje vremena
Igrao sam i taj sporcle, al me nesto smorilo nije to to
IZGLEDA
Izgleda da sam došao u te godine da kad jedem beli luk krene da mi izbija ta kiselost kroz kožu dlanova
Možda nije do belog luka. Osećate li se čemerno i koliko ste visoki/niski?
Нема ни конквизтадора више ко се сећа златног доба нета тамо 2010 11 12 био тај квиз ако неко има линк да постоји игра заист нек шљае